arkadaşlar corel'de 1 metreye 4 metrelik bir alan üzerine yazı yazıyorum. Ancak yazıyı büyütmeye çalıştığımda yazı büyümüyor. en fazla font değeri 3000'de kalıyor. bu da neredeyse 30 cm gibi birşey. ne yukarı-aşağı, ne sağa-sola büyütemiyorum yazıyı. büyüyor gibi görünüyor ama mouse bıraktığımda...
bu iş için gif animatör tarzı programları kullanırsan daha çabuk ve teferruatsız iş alırsın.
gifin mantığı da çok basit zaten, üç-beş tane resim hazırlıyorsun sonra program bunları birleştirip tek resim haline getiriyor, animasyon şeklinde de resimleri sırasıyla gösteriyor.
Hasan Bey, cevabınız için çok teşekkürler. ancak gölgeyi yatay hale getirmeyi beceremedim. açı ayarlarıyla oynamama rağmen fotoğraftaki sonucu alamıyorum. yani bildiğimiz shadow oluşuyor. burdaki gibi bir sonuç drop shadow aracı ile yapmak mümkün mü, yoksa başka bir yol mu izlemek gerekiyor...
merhaba arkadaşlar,
üzerinde uğraştığım, ancak çözümünü bulamadığım bir sorum olacak. aşağıda yüklediğim fotoğrafta meyvelerin hemen alt kısmına drop shadow uygulanmış. bunun nasıl yapıldığını bulamadım. bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
saygılar..
Uploaded with ImageShack.us
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.