csennn tarafından yazılan mesajlar

1. C

Objeye kumaş v.s. giydirme

çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun:)
  2. C

Objeye kumaş v.s. giydirme

Tekrar merhaba, Uzun süredir buralarda yoktum,Corelle de çalışma imkanım olmadı, şuan üzerinde çalıştığım konu çizilen objeye scan edilmiş kumaşı giydirme nasıl yapılıyor?forumda araştırdım ama bu konuya değinilmemiş,yardımcı olursanız sevinirim?ayrıca taranmış kumaşın boyutlarını nasıl...
  3. C

Resim çözünürlüğü yardım

Tamam teşekkür ederim hasan bey
  4. C

Resim çözünürlüğü yardım

Taradığım resimler hariç,bilgisayardan aktardığım resimlerin hepsi düşük çözünürlükte..
  5. C

şekil birleştirme

çok teşekkür ederim sevgili yasemin:) vallahi sizlerin hakkınızı nasıl ödeyeceğim bilmiyorum
  6. C

Resim çözünürlüğü yardım

Bilgisayardan yada internetten aldığım bir resim,fotoğraf yada çizimi Corel Drawda çizmek istediğimde,import ettiğimde resim yada fotoğraf çok bulanık çıkıyor,büyütme yada küçültme yaptığımda hiç anlaşılmıyor,bununla ilgili de yardım alabilir miyim?:confused:
  7. C

şekil birleştirme

Evet bende öyle çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım,asla uçlar birleşmiyor ve resim renklenmiyordu Hasan beye danışana kadar,ama sen çizip tekrar üstünden geçerek üstelik giysi tasarımında bunları yaparken zorlanmıyor muydun,çünkü uçların bir türlü birleşmemesi beni deli ediyor:mad:
  8. C

şekil birleştirme

@Yasemin Uyar Sen birleştirmeleri nasıl yapıyorsun Yasemin?
  9. C

şekil birleştirme

tesekkür ederim:)
  10. C

şekil birleştirme

çok teşekkür ederim Hasan bey,bu ders sayesinde umarım daha fazla vaktinizi almam;)
  11. C

şekil birleştirme

Hasan bey,bir sorum daha olacak,yapmış olduğum şekil simetrik,mirror horizontallyden karşı kopyasını alıp,birleştirdiğimde nasıl işlem uygulamalıyım?o zaman auto close curve ile işlem yapamıyorum.
  12. C

şekil birleştirme

Çok teşekkür ederim Hasan Bey,biliyorum çok basit bir soruydu ama çözemeiştim bir türlü,hemen imdadıma yetiştiniz tekrar teşekkür ederim..
  13. C

şekil birleştirme

Corel Drawda boyama yapabilmek için şekili çizdikten sonra uçların tamamen birleşmesi için ne yapmalıyım?Teşekkürler..
  14. C

Corel drawda giysi tasarımı

Eksik olmayın arkadaşlar:):):)
  15. C

Corel drawda giysi tasarımı

tesekkür ederim ama çalışmalara yoğunlaştıkça çok sorularım olacak,başınız ağrıyabilir benden söylemesi:)
Yukarı Alt