Damlaakdemir tarafından yazılan mesajlar

  1. Damlaakdemir

    Çizgi Film

    Grafik animasyon dersi için kısa ve basit çizgi film animasyon yapmam gerekiyor. Elinizde varsa fla. dosyasıyla atabilir misiniz veya fikir verebilir misiniz ? Gerçekten çok lazım.
  2. Damlaakdemir

    Staj Hakkında ?

    Haklısınız.
  3. Damlaakdemir

    Staj Hakkında ?

    Lise öğrencisiyim grafik tasarımla ilgili staj yapmam gerekiyor. Bir kaç yere başvuru yaptım. Sizce adı olan bir firmayla mı çalışmalıyım yoksa bir şeyler öğrenebileceğim bir yerle mi ? Lütfen yardım edin.
  4. Damlaakdemir

    Yardıım

    Ben lise öğrencisiyim. Ünv.'de grafik tasarım okumayı düşünüyorum. Ve bu bölümde üniversiteler barajı geçen öğrencileri yetenek sınavıyla alıyor. Bu yetenek kursu için bugün bir yerle görüştüm. Tamamen yetenek sınavlarına hazırlayan bir kurs gayette iyi başarıları var. Fakat üniversitede ben...
  5. Damlaakdemir

    Stajyerim iş arıyorum

    İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Lise öğrencisiyim. Grafik Tasarım üzerine staj yapmam gerekiyor bu sene. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Grafiker olmak ve ileride bunu sürdürmek istiyorum. Nasıl bir ortamda çalıştıklarını görmek isterim.
  6. Damlaakdemir

    Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

    Lise öğrencisiyim, bölümüm Web Programlama. Faruk Bey'in açmış olduğu konu dikkatimi çekti. Haftada 6 saat grafik animasyon dersim var. Grafik Tasarım okumaya karar verdim bu ders sayesinde. Ne yapmam gerektiğini başlarda bilmiyordum, bu konuyla ilgili çok araştırma yaptım. Kendi bölümümden...
Yukarı Alt