ekokanki tarafından yazılan mesajlar

1. E

La Graphiste logo çalışmam

Yorum bekliyorum :(
  2. E

La Graphiste logo çalışmam

Merhaba arkadaşlar "La Graphiste" adlı bir kişisel blog projesinin logo tasarımını sizlerle paylaşmak istedim. Bu çalışmayı yapmaya başladığımda aklımda çok güzel fikirler vardı. Çalışmaya ara verince aklımdaki fikirler de uçuverdi. Çalışmam hakkında sizlerin yorumunu bekliyorum ki aldığım geri...
  3. E

Resime Bu Efekti Nasıl Verebilirim ?

@aTKn Tenini parlatmak istediğin yeri "Dodge tool" kullanarak parlatabilirsin. Nerde diye sorar isen, silgiden sonraki 3. araç.
  4. E

Grafik Tasarım okumak istiyorum!

@Mesil Önlisans mı lisans mı düşünüyorsunuz? Sadece tam burslu mu yoksa %50 veya %25 de olabilir mi? @HalilVEVO Yetişip yetişmeyeceğin konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ama bana göre birazcık sana bağlı. Koskoca 4.5 ayın var, her gün çalıştığını düşünürsek - ki bence- yapabilirsin...
  5. E

@HalilVEVO Çizim düzeyin elbette yeterli değil ama çalışmaya başlarsan başarabileceğine inanıyorum. Peki ne yapmayı düşünüyorsun şu an?
  6. E

@HalilVEVO Bu saydığım üniversiteler lisans programları(4 yıllık). Şöyle bir şey var; bunu ben de düşünmüştüm ama malesef devlet üniversitelerindeki grafik tasarım önlisans programlarını(2 yıllık) sadece sınavsız geçiş kontenjanları dolduruyor. Yani nasıl desem 40 kişilik kontenjan var...
  7. E

@HalilVEVO Merhaba öncelikle sizi tebrik ederim çok istemenizden dolayı ve çalışmalarınızdan dolayı. Özel yetenek sınavları Temmuz ayı gibi yapılıyor. Özel yetenek sınavlarına girebilmek için ygs sınavından barajı geçmeniz yeterli olucaktır. Bazı üniversiteler bu puanı 280 gibi çok yüksek...
  8. E

Çizim deneme

wow mükemmel! :) bunu grafik tablette mi çizdiniz?
Yukarı Alt