Ergin Demiroğlu tarafından yazılan mesajlar

  1. E

    12 Sayfa 50*70 Takvim

    Arkadaşlar tasarımı yapılmış 12 sayfalık (+2sayfa kapak/Sonuç Sayfası) Bir takvim yaptırmak istiyorum. Toplam adet fiyata da bağlı olarak 500-1000 Adettir. Baskı kalitesi, malzeme kalitesi de belirterek fiyat verebilir misiniz?
  2. E

    İçi Boş Dikdörtgen ya da Çember Çizme Yardım.

    Arkadaşlar bazılarınıza sorum komik gelebilir ama dikdörtgen çiziyorum ama içinde renk dolgusu olsun istemiyorum. Nasıl halledebilirim?
  3. E

    Baskılı Poşet Yaptırmak İstiyoruz...

    Arkadaşlar merhaba... Firmamız için değişik ebatlarda baskılı takviyeli takviyesiz poşet yaptırmak istiyoruz. Konu hakkında teklifi olanların varsa katolog ile birlikte fiyat listelerini özel mesaj yolu ile veya demirogluhaliceyiz@gmail.com adresine iletmelerini rica ediyorum. Firmanız 2000...
  4. E

    hücreyi tanıtan video-şaşırtıcı

    Vücüttaki hücrelerin hepsi aynıdır zaten, nerde olduklarına göre değişim göstermezler.
  5. E

    Amatör kullanıcıya yardım

    2 Seçenekli programda. DeMiROĞLU => System Fonts / Nyctalopia Halı-Çeyiz => Harrington / Ebbedded Fonts
  6. E

    Amatör kullanıcıya yardım

    İlginize Teşekkür Ederim. Edit: Demiroğlu yazısına resimdeki Gri tonlamada bir gölge ilave edilebilir. Logonun çevresindeki çapraz elips 3D şeklinde olursa sanırım daha hoş duracak. Teşekkürler.
  7. E

    Amatör kullanıcıya yardım

    Mrb arkadaşlar, Hazır logo programlarından biriyle dükkanım için yaptığım naçizhane logomun çözünürlüğü takdir edersiniz ki çok yetersiz kalıyor. Photoshop ve Corel Draw'ı da kullanamıyorum. Yaptığım logoyu yüksek çözünürlükte Photoshop ve Corel Draw taslağı haline getirebilecek usta ellerin...
Yukarı Alt