ERTUĞRUL GÜNAY tarafından yazılan mesajlar

  1. ERTUĞRUL GÜNAY

    kişisel gelişimle ilgilenenlerin yeni adresi

    merhaba arkadaşlar kişisel gelişimle ilgilenenleri sitemize bekliyoruz yorumarınızı bekliyorum http://kisiselgelisimgunlugu.com/
  2. ERTUĞRUL GÜNAY

    Freelance web yazlımcı aranıyor

    FREELANCE OLARAK WEB TASARIM PROJELERİNE DESTEK VERECEK ARKADAŞLAR ARIYORUZ tercihimiz php bilen ve php ile panelli siteler tasarlayabilen ilgilenenler info@gunaytasarim.com u msn'den ekleyebilir yada mail atabilir. www.gunaytasarim.com
  3. ERTUĞRUL GÜNAY

    web TASARIM müşteriye sunum örneği

    merhaba arkadaslar freelance olarak web tasarımla ugrasıyorum müşteriye giderken bir sunum hazırlamak istiyorum tabi bir örnek arıyorum paylaşımcı arkadaslarımın desteğini bekliyorum teşekkürler.
  4. ERTUĞRUL GÜNAY

    flash slayt lazım

    mrb arkadaslar şu sitredeki gibi bir slayt arıyorum yardımcı olurmusunuz http://www.marka.com/
  5. ERTUĞRUL GÜNAY

    spor salonu için fitness cı resimleri

    mrb ben bir fitness salonu için el ilanı yapıcam buna uygun kaslı bay bayan spor yapan yada sağlıklı olmayı gösteren fitnesscı resimleri arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. tşk.
  6. ERTUĞRUL GÜNAY

    web tasarım sözleşme örneği

    merhaba arkadaslar freelance olarak web tasarım işi yapıyorum müşterilerimle aramda daha iyi bir iş yapmak açısından bir sözleşme yapmak istiyorum. fakat bu sözleşmenin çok karmaşık ve uzun olmaması tercihimdir. yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
  7. ERTUĞRUL GÜNAY

    freelance te uygun fiyat günay tasarım

    Günay Tasarım olarak en uygun fiyat garantisi veriyoruz. bize ulaşın. http://www.gunaytasarim.com/ Mail: info@gunaytasarim.com Gsm: 0534 963 73 31
  8. ERTUĞRUL GÜNAY

    freehand de sayfaları pdf çevirme sorunu

    evet yüklü
  9. ERTUĞRUL GÜNAY

    freehand de sayfaları pdf çevirme sorunu

    teşekkür ederim arkadaşımda ben bunu e- dergi olarak kullanıcam Acrobat Pro yl nasıl yapıcam bunu freehand olan sayfaların export pdf yaparak almam geremiyorm mu nasıl olacak biraz daha net açıklarmısnız.
  10. ERTUĞRUL GÜNAY

    freehand de sayfaları pdf çevirme sorunu

    merhaba 70 sayfalık bir dergi çalışmasını pdf çevirmek istiyorum fakat çevirirken freehand donuyor veya bazende çevirdikten sonra pdf açılmıyor sorunu tam olarak anlayamadım çıldırma aşamsındayım ne olur yardım teşekkürler :)
  11. ERTUĞRUL GÜNAY

    konsept nasıl üretilir.

    teşekkür ederim ama ben birşey anlamadım bu yazıdan ben açık hava reklamcığını anlatan bir konsept üretmek istiyorum. bu kadar.
  12. ERTUĞRUL GÜNAY

    konsept nasıl üretilir.

    mrb arkadaslar konsept nasıl üretilir. e dahil bir yazı bulamadım bu konu hakkında herkesin anlıyacağı şekilde bilgilerini aktarırısanız cok sevinirim.
  13. ERTUĞRUL GÜNAY

    örnek tasarim kaynaklari

    merhaba arkadaşlar ben geri dönüşüm ve çevre teknolojilerini anlatacak bir tasarım yapmam lazım fakat istock ve benzeri sitelerden araştırma yaptıktan sonra ortaya çıkan pek yartıcı bişey olmadı internete erişebilirlik konsundada bilgim eksik sanırım yani bu konuda ilham alabileceğim örnek...
  14. ERTUĞRUL GÜNAY

    Site fiyatları

    mRB. arkadaşlar site fiyatları hakkında fikirlerinize ihtiyacım var sayfa sayısına göre ne kadar değişir fiyatlar yöNEtim panelli yada üyelik sistemleri sitelerin fiyatı nedir . genel piyasa sı nedir bu işin yardımlarınızı bekliyorum şöyle bir site yapıcam ne kadardır fiyatı TELPA | Cep...
  15. ERTUĞRUL GÜNAY

    corel x4 dosyalarını x3 de açma

    merhaba arkadaşlar elimde corel x4 de hazırlanmış bir çalışma var. ben corel x3 kullanıyorum. versionu yüksek olduğu için bunu corel x3 de açamıyorum. bunu x3 de açmanın bir yollu yada programı varmı. teşekkürler.
Yukarı Alt