ezelahir tarafından yazılan mesajlar

1. ezelahir

Grafikerler.Org ilk Cd dersinden bir aceminin çalışması

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için hakan hocan bu arada harbiden hayran kaldım anlatımına ve hayranlıkla izledim dersleri pentool hakkında hiç bişey bilmezdim ama en önemli araçlardan birisiymiş ve bir çok püfnoktası tabiki hep teşekkür ediyorum ama ne kadar etsem az sizi izlemeye devam...
  2. ezelahir

gerçekten öyle muhteşem anlatılmışki konuda geçen bütün kısa yollar beynime kazınmış durumda her seferinde bastığı kısatuş yollarını söylemesi tam öğretici oluyor bu arada ben en son cd den başlamışım çalışmaya diğer cd ler zaten sadece seyretmek yetti çünkü dediğim gibi ben önceki derslerde...
  3. ezelahir

Arkadaşlar ben hakan dağdeviren hocamızın birinci CD derslerini yeni bitirdim ve photoshop'ta kes uapıştırdan fazla bir bilgisi olmayan biri olarak bu muhteşem CD ufkumu açtı gerçekten,acemi biri olarak yorumlarınızı bekliyorum. usta grafiker arkadaşlar yaptığım çalışmayı sizinle paylaşıyor ve...
  4. ezelahir

Adobe Flash Cs4 Professional İndirme Sorunu

ilk dakikadan yanlış yaptığım için özür dilerim bir daha olmaz kurallarıda okudum bu arada o zaman şöyle diiyelim eğer cs4 kuruyasa arkadaşımız zaten orada iki checkbox bulunuyor serial girmemek için triali seçip kuruluma devam edebilir diyelim vesselam Tekrar herkesten özür diliyorum
  5. ezelahir

Adobe Flash Cs4 Professional İndirme Sorunu

flash cs4 ise buyrun serial: xxxxxxxxxxxxxxxx eğer cs4 değilse versiyonunu yazarsan yine yardımcı olurum
  6. ezelahir

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

gerçekten hakan dağdevirene çok teşekkür ediyorum ellerin dert görmesin hakkını helal et hocam gerçekten muhteşem bir set allah gönlüne göre versin
Yukarı Alt