GiderBorusu tarafından yazılan mesajlar

1. GiderBorusu

Karakalem çalışmalarım

1.Ben realist portre çiziminden bahsediyorum(bi örnek daha vereyimde ( http://imageshack.us/photo/my-images/121/whitewinters211e8e6.jpg/sr=1 ) keyfine çizilmiş bir imgeselden değil. 2.Tekrar yazmam gerekiyormuş sanırım."Sanatçılar toplumdan beslenir, toplumun nelerden daha çok hoşlandığını göz...
  2. GiderBorusu

Karakalem çalışmalarım

İmkansız lafı gelişine söylenmiş bir laftır neden bu kadar büyütüldü anlamadım.Hayal gücünle istediğini çizebilirsin ben ordaki ton yanlışlığının altını çizmek için söyledim.Fotoğraftan farkı kalmazsa anlamsızlaşır demişsin.Ama dünya üzerin de ki çok fazla, portreyle uğraşan ressam fotoğrafa...
  3. GiderBorusu

Karakalem çalışmalarım

Sanırım yanlış anladın ki bu kadar sert bir tepki verdin.Anladığım kadarıyla gerçeğe mümkün olduğunca yakın yapmaya çalışıyor.Ama yüzün normal rengi bildiğin üzere beyaz değil.Ben bunu söyledim ve portre yapıp satan ressamlar beyaz bölge bırakmazlar(parlayan kısımlar ve arka plan hariç).Sen de...
  4. GiderBorusu

Karakalem çalışmalarım

Yüzün rengiyle elbisenin rengi aynı, böyle birşey imkansız.Yani yüz bembeyaz olamaz.Göz hırsızlığı diye bir şey var bunu şöyle daha kolay ayarlayabilirsin: 1 kağıt al 2 ye böl, böldüğün kağıtlara aynı büyüklükte fazla büyük olmayacak şekilde kes.Sonra bir kağıdı resmin orjinalinin herhangi bir...
  5. GiderBorusu

Ultimate Daredevil ve Elektra (Çizgi Roman)

Bu linklerde silinmiş mediafiredan yükleyebilirsen ordakiler silinmiyor yanlış bilmiyorsam.
  6. GiderBorusu

Angela (Frankofon-Çizgi Roman)

Linkler silinmiş yenilersen seviniriz.
  7. GiderBorusu

Kraliçe Sonja

Çok güzel bir paylaşım çok teşekkürler eline koluna sağlık balonlama süper.
  8. GiderBorusu

World of Warcraft - Ashbringer

Bu özenli ve özel paylaşım için teşekkür ederiz ellerine sağlık.Ancak son verdiğin 4 link thulsa doomun wow un değil.
  9. GiderBorusu

Ultimate Wolverine vs Hulk

Çok değerli ve özenli bir paylaşım ellerine sağlık.
Yukarı Alt