glnr87 tarafından yazılan mesajlar

1. G

-ANKARA- Freelance Grafik Tasarım işleriniz yapılır

Illustrator CS3 ( İyi derece ) In Design ( İyi derece ) Photoshop ( İyi derece ) Macromedia Freehand Mx ( İyi derece) Logo Kurumsal kimlik Afiş Kartvizit Broşür Katalog Takvim Dergi Menü El ilanı Duvar Sticker Davetiye İnsert Yıllık Web Arayüzü İşimde titiz ve...
  2. G

Üniversite Sinema Topluluğu için logo

ilan geçerli ise gulnur_byrm@hotmail.com
  3. G

Illustrator CS3 ( İyi derece ) In Design ( İyi derece ) Photoshop ( İyi derece ) Macromedia Freehand Mx ( İyi derece) Logo Kurumsal kimlik Afiş Kartvizit Broşür Katalog Takvim Dergi Menü El ilanı Duvar Sticker Davetiye İnsert Yıllık Web Arayüzü İşimde titiz ve planlıyımdır...
  4. G

Illustrator CS3 ( İyi derece ) In Design ( İyi derece ) Photoshop ( İyi derece ) Macromedia Freehand Mx ( İyi derece) Logo Kurumsal kimlik Afiş Kartvizit Broşür Katalog Takvim Dergi Menü El ilanı Duvar Sticker Davetiye İnsert Yıllık İşimde titiz ve planlıyımdır...
  5. G

Grafikerim iş arıyorum (ANKARA)

ilan günceldir...
  6. G

ilan günceldir...
  7. G

ilan günceldir
  8. G

Freelance Grafik Tasarım işleri yapılır

mailiniz gelmedi tekrar yollarsanız sevinirim
  9. G

Fatih Üniversitesi Ankara Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü mezunuyum bölümümü birincilikle bitirdim. Şuanda Açıköğretim İktisat 3.sınıf öğrencisiyim ve freelance grafik işlerini dışardan çalışıyorum. Grafik tasarım - Grafikerim iş arıyorum(ANKARA) Kullandığım programlar : Macromedia...
  10. G

Freelance Grafik Tasarım işleriniz yapılır Illustrator CS3 ( İyi derece ) In Design ( İyi derece ) Photoshop ( İyi derece ) Macromedia Freehand Mx ( İyi derece) Logo Kurumsal kimlik Afiş Kartvizit Broşür Katalog Takvim Dergi Menü El ilanı Duvar Sticker Davetiye İnsert...
  11. G

Freelance Grafik Tasarım işleri yapılır

Ankara'da ikamet etmekteyim. Illustrator CS3 ( İyi derece ) In Design ( İyi derece ) Photoshop ( İyi derece ) Macromedia Freehand Mx ( İyi derece) Referanslar: Referanslar: İstendiğinde takdirde yollanılır. İşle ilgili açıklama: Logo Kurumsal kimlik Afiş Kartvizit Broşür...
  12. G

Freelance Grafik Tasarım işleriniz yapılır

Illustrator CS3 ( İyi derece ) In Design ( İyi derece ) Photoshop ( İyi derece ) Macromedia Freehand Mx ( İyi derece) İşle ilgili açıklama: Logo Kurumsal kimlik Afiş Kartvizit Broşür Katalog Takvim Dergi Menü El ilanı Duvar Sticker Davetiye İnsert Dizgi işleri İşimde...
Yukarı Alt