gorukmehdi tarafından yazılan mesajlar

1. G

Sizce Hangisi? otoin

@Taçsız Kral Haklısınız Taçsız Kral. Yorumunuz için teşekkürler
  2. G

Sizce Hangisi? otoin

@Cihan1907 Önerinizi dikkate alacağım Cihan Bey Güzel tasarım örnekleriniz için'de teşekkür ederim.
  3. G

Sizce Hangisi? otoin

Sizce Hangisi Bir otomobil Haber Sitesi için yapmış olduğum logo Her iki logo'da aynı. Sadece büyük ve küçük harf arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi olmalı? Alternatif fontlar üzerinde de durmayı düşünüyorum. Ana taslak böyle olacak ama. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür...
  4. G

Bilişim sitesi arayüz tasarımı

Güzel olmuş. Beğendim ben.
  5. G

Broşür Abi, Broşür Çalışması

Kerim Bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Çalışmayı buraya aktarmadan çok zaman önce bu broşür baskıdan çıkmış hatta bir kısmı dağıtılmıştı bile.
  6. G

Broşür Abi Logo

Logo beğenilerek şuan kullanılmaktadır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  7. G

Afiş Adam Marka Logosu

Afiş Adam Marka Logosu Çalışmaları Afiş Adam Marka Logosu Dağıtım ve Reklam hizmetleri yapan Afiş Adam firması için yapmış olduğum logo çalışması. Firma kurumsal logo için renk ve kendileri ile ilgili, tarafıma hiçbir bilgi (Kendilerini anlatan, tarif eden) bildiriminde...
  8. G

Red Point Advertising

Deneysel bir kartvizit çalışması. Not: Kartvizit üzerindeki kişi ve adres bilgileri tamamen hayalidir.
  9. G

Broşür Abi Logo

Dağıtım sektöründe faaliyet gösteren bir firma olan Broşür Abi'nin tarafımdan tasarlanan Marka Logosu
  10. G

Broşür Abi, Broşür Çalışması

Broşür Ön Yüz Broşür Arka Yüz Broşür Abi Broşür Çalışması A’ dan Z’ ye tümü tarafımdan hayata geçirilen bir dağıtım projesi olan Broşür Abi için yapmış olduğum broşür çalışması. Broşür Abi’yi daha sonra, dağıtım sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya satışını gerçekleştirerek...
  11. G

Batcell Technology

Batcell Technology Marka Logosu Marka isminin üstlendiği anlam? Bat (İngilizce Yarasa) Cell (Yine İngilizce de Hücre) kelimelerinin bir araya getirilmesinden oluşturulmuştur. Tabi burada Yarasaların yönlerini bulmak ve beslenmek için yüksek titreşimli ses dalgaları yaymaları ve bu ses...
  12. G

Fideden Serisinden "Nar'ın Faydaları"

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Nar resmini hazır kullandım. Narların hafif sola kayması konusunda ise haklısınız. Deneme dahi olsa her türlü grafik çalışmasında bu gibi detaylar atlanmamalı
  13. G

otoalani.com Broşür Çalışması

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Çalışma henüz baskıya verilmedi. Baskı öncesi önerilerinizi dikkate alacağım.
  14. G

otoalani.com Broşür Çalışması

Otomobil İlan Sitesi, otoalani.com için tasarımını yapmış olduğum broşür çalışması. (Ön Yüz) (Arka Yüz)
  15. G

Fideden Serisinden "Nar'ın Faydaları"

Tüm grafikler.org “GO” Ailesi ve üyelerine yeni bir GO’ üyesi olarak selam ve saygılar. İnşallah bundan böyle zaman buldukça bende aranızda olacak ve sizlerle paylaşımlarda bulunacağım. Yeni ve ilk serbest çalışmamı siz değerli GO üyelerine sunar değerli fikir ve yorumlarınızı eksik...
Yukarı Alt