GRACİOUS tarafından yazılan mesajlar

  1. GRACİOUS

    Arkadaşıma Yaptıgım Wallpaper

    @Aslı SAYILIR Herkes kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor onun için konuyu ilertmek istemiyorum. @zynp Bence uzatmayalım nede olsa büyüklerimsiniz size laf yada kaba bir laf kullanmak istemiyorum ama şunu bilinki eğer benim yaşımda olsaydınız kesinlikle diyeceklerim farklı...
  2. GRACİOUS

    Arkadaşıma Yaptıgım Wallpaper

    @zynp Zeynep ablacım tekrardan diyorum ben sizin gibi 1 2 yıldan beri bu işte uğraşmıyorum bunuda zaten konumda belirttim ben sadece okulda öğrendiklerimi bi kez daha evimde uygulayıp sızın gıbı abılerıme ablalarıma paylaşıyorum ne kadarlık bir süreç dersen 1 ay bile olmadı öyle diyeyim dalga...
  3. GRACİOUS

    Arkadaşıma Yaptıgım Wallpaper

    @Hakan Dağdeviren Abi o yazı stiyle akalı bir şey capslock kapalı olsa bile o büyük yazıyor ve örnegin ö'leri o yapıyor.
  4. GRACİOUS

    Arkadaşıma Yaptıgım Wallpaper

    Açıklama; Arkadaşım Bir Radyo Sitesinde Dj'lik Yapıyor Benden Bir Wallpaper Yapmamı İstedi Bende Şöyle Birşey Yaptım. ! İlk yılım Grafikerlik hakkında daha çok şey ögrenebilecegim şeyler var yorumlarınızı ve yardımlarınızı eksik etmeyin lütfen.! Brush Biraz Kaçmış Gibi Ama Neyse.!
  5. GRACİOUS

    Deneme Çalışmam

    @Hasan YILDIZ Sağol hasan abi bi aralar senlede konuşmuştum Kerim AKSOY dal seçim hakkında konuşmuştuk hangi dala geçeyim manasında Grafikerlige geçtim inşallah güzel sizin gibi photoshop vs vs. bilgilerim olurda sizin gibi güzel şeyler ortaya çıkartırım. :)
  6. GRACİOUS

    Deneme Çalışmam

    @Emre ÇETİNER Teşekür ederim emre abi daha yakından iletişime geçsek dha güzel olur galiba :)
  7. GRACİOUS

    Deneme Çalışmam

    KERİM AKSOY Ögrenciyim Yorumlarınızı Eksik Bırakmayın :) BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.!
Yukarı Alt