grafikerrrrr tarafından yazılan mesajlar

1. grafikerrrrr

@elifcee elif hanım yüreğime su serptiniz aksi halde kendimi ölümcül deney 5 filminde gibi hissetmeye başlamıştım :)
  2. grafikerrrrr

(hakan bey:) yazmıyım dedim illa kışkırtılıyorum:)))) emre demirci bey; yazdığınızla benim anladığım, benim anladığımla sizin kurduğunuz anlamsız cümleleri sizin lehinize toparlamış kendi kaleme gol atmışken siz neye gücendiniz ben anlamadım. aslında anladım da anlamak istemedim. çünkü dağlar...
  3. grafikerrrrr

Emin olun ben yorgun falan değilim. Yıllardır böyle çok sohbetlerim oldu takdir edersiniz ki 14 – 19 yaş arası gençlerle geçti yıllarım. Çokta seviyorum onları. Yorumunuza gelince ısrarla sizin ana fikri görmenizde ısrarcıyım. Elbetteki sanatsal yargılarda bulunacaksınız. Bu çok doğal. 13...
  4. grafikerrrrr

ben gazi üniversitesi resim bölümü grafik ana sanat dalı mezunuyum. 17 yıllık öğretmenim. 40 yaşındayım. ankara'da 2 yıllık bir ajans tecrübem oldu sonra öğretmenliği tercih ettim. yazı yazmayıda en az resim kadar severim. bir şiir kitabım üzerinde 3 yıldır çalıştığım bir romanım var. bir kaç...
  5. grafikerrrrr

bu nasıl bir yorum bu nasıl bir izah karşınızdaki 13 yaşında daha ergenlik sıkıntıları yaşayan kendin keşfetme yolculuğuna yeni çıkmış bir genç . ben bir öğretmenim. resim öğretmeniyim. böyle korkunç yorumların böyle yok eleştirilere katlanacaksın söylemleriyle hoş görüleceğini ummanız hatta...
  6. grafikerrrrr

3D Tipografi Çalışmam.

harika çalışma. 1996 ben grafik mezunuyum. elbetteki o zamanlar yoktu bilgisayar falan. şimdi kendimi yetiştirmek istiyorum lütfen program yahut anlatım hakkında yardımcı olursanız sevinirim. lütfennn...
Yukarı Alt