HaKaN_FR tarafından yazılan mesajlar

1. H

türk fastfood için resimler... kebab, kofte, vs.

Hepinize tesekkurler. Evet sadece fotolari lagzimdi, bir cogunu buldum ama bir kac eksiklerim var.. yuksek cozunurluklu.. cunku bu 3 metrelik bi panoya yapilacak. eger onlarida bulamazsam tekrar dönecem sagolun
  2. H

türk fastfood için resimler... kebab, kofte, vs.

Arkadaslar merhaba. Bi arkadasin yeni actigi fastfood için gorseller lagzim. Döner kebab, kofte ekmek, kebab cesitleri, tatli, sandvic, vs vs. Gerekirse paraylada alinabilinir, mesela shutterstock ta baktim bir cogunu buldum ama çok para istiyorlar. Türk sitesi yokmu hepsini paket halinde veren...
  3. H

UHQ Türkiye Mega Seti

Kardesim bu guzel baylasimin için cok tesekkurler!!!!
  4. H

[ARI] Bismillahirahmanirahim vektor, bi bakarmisiniz

çok guzel olmus eline saglik :) :) :) tesekkurler!!!! :s8: :clap2:
  5. H

Merhaba, cevabiniz için tesekkurler. Kendim çizemedim, bunu vektorel versyonu lagzim, illustrator ile cok denedim ama yapamadim (daha yeni yeni ogreniyorum). Cogu vektorleri bu sitedenalip kullanma sansim oldu. Eger çizebildiyseniz ve benimle paylasirsaniz cok sevinirim, size mesaj atiyorum...
  6. H

Arkadaslar duvarima sticker yaptirmak istiyorum, netde dolasirken su resimi buldum : Bunun vektorunu bulmak mumkunmu? Her yeri didik didik aradim bi turlu bulamadim... :( Simdiden tesekkurler :grafikerler:
  7. H

Herkesi İlgilendiren Bir Konu

arkadaslar merhaba, ben real-debrid kullaniyorum, ayda 2-3e için yaklasik 90 hosting sitesinden istedigin gibi beklemeden cekiyorsun... tavsiye ederim. eger burda yasak degilse uyelik numarami verebilirim onunla uye olabilirsiniz ama yasak ise ****************
Yukarı Alt