Hasan Şimşek tarafından yazılan mesajlar

1. Hasan Şimşek

ilk web arayüz deneyimim ( e - ticaret )

Yok estağfurullah haklısın dediğim gibi ilk tasarım tabiki amatörce olacak ben seni kesinlikle yanlış anlamadım seninde beni yanlış anlamanı istemem benim vurgulamak istediğim nokta şu e ticarette tüm siteler bana göre bir birine benzememeli yani her site limango markafoni v.b sitelere benzerse...
  2. Hasan Şimşek

yani diyosunki bu site inandırıcı değil ben olsam alışveriş yapmazdım ?
  3. Hasan Şimşek

Upload sitesi arayüz tasarım

Dosya yükle yazısının altındaki çizgi pek belli değildi onu belirtmek için yeniden fotoğraf atıyım dedim :)
  4. Hasan Şimşek

Upload sitesi arayüz tasarım

Görsel biraz büyük ola bilir kusura bakmayınız.
  5. Hasan Şimşek

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar (:
  6. Hasan Şimşek

nereyi kastettiğinizi fotoğraf üzerinde işaretleyip yollaya bilirmisiniz bana ? şu Converse 79 TL den başlayan fiyatlarla gibi ürün listeleme kısmındanmı bahsediyosunuz yoksa ?
  7. Hasan Şimşek

Galiba demek istediğiniz bunun gibiydi değilmi ? bence ortaya bi renk paleti atılmış gibi durdu aslında biraz hoş fakat cartlak tabi bu benim görüşüm
  8. Hasan Şimşek

öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim düşündüm ve banada makul ve mantıklı geldi en kısa zamanda değiştireceğim sizin dediğiniz gibi
  9. Hasan Şimşek

İlk web arayüz çizimim daha önce hiç çizimim olmadı ve her hangi bir eğitimde almadım. Fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim iyi günler :)
Yukarı Alt