Hygrafii tarafından yazılan mesajlar

1. Hygrafii

Hayat CARTOON LOGO

xxxxxxxxxx yapımın sahibi kendisi ben deilim..emin bey yardımcı olacaktır...
  2. Hygrafii

Hayat Cartoon ürünü

Kardeşim ben hayat yayın grubunun sahibi deilim...Bende onlara çalışma sergiliyorum...Ama onlar en iyisini aradıkları için pek kabul görmüyorlar...Ayrıca millet iş bulsun diye uğraşmak rahatsızlıksa bu sitede hiç konuşmayalım daha iyi...Ve sorunuzuda cevaplıyım bu sayfa kendi sitelerinde...
  3. Hygrafii

Hayat Cartoon ürünü

emin sütcüden özür diliyorum haddim olmadan tasarım aşamsında olan logolarını yayınladım herkese iyi forumlar...
  4. Hygrafii

Hayat MARKET AFİŞ |HYGRAFİİ

Evet haklısınız yeni başladığım doğru..İşim grafikerlik değil seslendirme yapımcısıyım...Grafik ara sıra yaparım...Tavsiyelerinizi dikkate alacağım...emin beyle görüşün sizin gibi grafikerler arıyor....xxxxxxxxxxx
  5. Hygrafii

Teşekkürler dilek hanım.....Uyarmanıza sevindm gözümden kaçmış...Hayat Yapım Grafikerlerini arıyor...Eğer dikkanitinizi çekiyorsa..Hayat YAPIM İLE İRTİBATA GEÇİNİZ....Yeniden teşekkürler...
  6. Hygrafii

emin sütcüden özür diliyorum haddim olmadan tasarım aşamsında olan logolarını yayınladım herkese iyi forumlar...
  7. Hygrafii

Hayat CARTOON LOGO

Yukarı Alt