IceBurst tarafından yazılan mesajlar

  1. IceBurst

    mrb

    Hoşgeldin :) Bende Bursa. :)
  2. IceBurst

    site için hazırladığım küçük bir çalışma daha...

    Çok güzel bir çalışma olmuş. Bana farklı gelen gülücük işareti "(:" bana çok farklı geliyor o yüzden ilk dikkatimi çeken o oldu :)
  3. IceBurst

    Çalışmam

    Yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim. Evet dekube iyi olmadığı için öyle bir effect verdim :D Bu benim 2. çalışmamdı. Gerçekten teşekkür ederim. :) Yorumlarınızı bekliyorum :)
  4. IceBurst

    Çalışmam

    Photoshop'u kendi başıma öğrenmeye çalışırken böyle bir çalışma yaptım. Reklam amacım yok! Bilmem beğenirmisiniz :) Yorumlarınız benim için önemli. :) Resim görünmezse link; http://img227.imageshack.us/img227/6062/iceburstc2xw2.png
  5. IceBurst

    İlk calişmam...

    Güzel bir çalışma eline sağlık. Anasayfa, Hakkımızda ve İletişim kelimelerini farklı bir renkte yapmak bana göre daha hoş dururdu. İlk tasarımına göre gayet güzel. :)
  6. IceBurst

    İlk tasarımım.

    Bu ilk çalışmam. Henüz bu konularda fazla bir bilgim yok, düşündüğüm birşeyi photoshopta yapmaya çalıştım. Logo gibi birşey düşünmüştüm ama bu pek logo sayılmaz :) Yorumlarınız benim için önemli. :) Resim açılmazsa resim linki; http://img221.imageshack.us/img221/5987/firstworkqo4.png
  7. IceBurst

    Merhaba

    Özür dilerim küçük bir bölümünü farketmemişim. 14-) Sanal ortamda Büyük harf bağırmayı simgelediği için; mesajları büyük harfle yazmak ve kalın (bold) yazı yazmak yasaktır.
  8. IceBurst

    Merhaba

    Forum kurallarını okudum ve anladım. :)
  9. IceBurst

    Merhaba

    Merhaba, Ben Barış (IceBurst). Grafiker olmak isteyen kendi halinde biriyim. 15 yaşındayım. Lise 2'ye gidiyorum. Tasarımı seviyorum. Grafikerlik okumak istiyorum. Umarım grafiker olabilirim. Bu forum hoşuma gitti, forumda bir ben eksiktim şimdi tam oldu :)
Yukarı Alt