Meraba Arkadaslar,
internet uzerinde online imza kampanyanlari duzenleyebilecegimiz website yaptirmak istiyoruz.
Ornek olarak imza.la yi alabilirsiniz.
Kisaca temel olarak sitede bulunmasi gerekenler;
-Yeni kampanya olusturulmasi
-Olusturulan kampanyalara imza atabilmek,
-imza listelerinin...
Evet sadece minareleri yamuksa bana lutfen ulastirin. ben duzeltip burda paylasayim. AI bestand olursa cok memnun olurum, eger degilse EPS yada PDF de isime yarar. eger mail atmak isterseniz ozelden size mailimi verebilirim. tesekkurler
Merhaba arkadaslar, resimdeki silueti cogu kez gordum fakat birturlu orjinalini bulamiyorum. nette tek buldugum kaynak website de kapanmis. Acaba elinde bu vektoru bulunduran biri varmi aramizda?
Ayrica diger turkiye sehirlerinin de bulundugu vektorel siluetler de lazim. Yardimci olursaniz...
Merhaba arkadaslar,
2.ci el mutoh rockhopper 2 solvent printer aldim fakat alirken baski yapacagim herhangi bir program dahil degildi. nette baktim lisansli programlar ucuk fiyatlarda, elinde herhangi lisanssiz bir programi(flexi print, onyx, easysign vs..) olan veya netten bulabilecegim bedava...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.