ilker bagis tarafından yazılan mesajlar

1. I

Work Hard Play Hard

Work Hard Play Hard
  2. I

Work Hard Play Hard

Work Hard Play Hard
  3. I

Freelance joomla website yapabilecek eleman ariyoruz.

Meraba Arkadaslar, internet uzerinde online imza kampanyanlari duzenleyebilecegimiz website yaptirmak istiyoruz. Ornek olarak imza.la yi alabilirsiniz. Kisaca temel olarak sitede bulunmasi gerekenler; -Yeni kampanya olusturulmasi -Olusturulan kampanyalara imza atabilmek, -imza listelerinin...
  4. I

Istanbul siluet vektor ariyorum

Evet sadece minareleri yamuksa bana lutfen ulastirin. ben duzeltip burda paylasayim. AI bestand olursa cok memnun olurum, eger degilse EPS yada PDF de isime yarar. eger mail atmak isterseniz ozelden size mailimi verebilirim. tesekkurler
  5. I

Tesekkur ederim Kemal bey, ama benim aradigim paylastigim resimdeki vektor.
  6. I

Merhaba arkadaslar, resimdeki silueti cogu kez gordum fakat birturlu orjinalini bulamiyorum. nette tek buldugum kaynak website de kapanmis. Acaba elinde bu vektoru bulunduran biri varmi aramizda? Ayrica diger turkiye sehirlerinin de bulundugu vektorel siluetler de lazim. Yardimci olursaniz...
  7. I

Graphtec plotter folyo Kesim Bıçağı adet 30 tl

Biraz pahali degilmi? ben internetten siparis veriyorum 45 derece acili 5 tanesi 15 euro... 120 lira? ucuk fiyat..
  8. I

Mutoh rockhopper2 icin Rip(baski programi) ariyorum

Merhaba arkadaslar, 2.ci el mutoh rockhopper 2 solvent printer aldim fakat alirken baski yapacagim herhangi bir program dahil degildi. nette baktim lisansli programlar ucuk fiyatlarda, elinde herhangi lisanssiz bir programi(flexi print, onyx, easysign vs..) olan veya netten bulabilecegim bedava...
  9. I

Kartvizit bastiracak yer ariyorum

Merhaba, Bolgesel lakli, varak yaldizli, gofre v.b. gibi ozel kartvizitler basabilen matbaalar ariyorum. Turmatsan gibi bastan savma isler yapan matbaalar, ayrica matbaaci ile benim aramda araci da istemiyorum.Yani direk matbaanin kendisiyle muhattap olmak istiyorum. Tanidiginiz, guvendiginiz...
  10. I

Döner Kesen adam ( vektor istek)

Allah rizasi icin biri su vectoru eps olarak paylassin. sabahtan beri corel ariyorum calisani bulamadim.sitede aradim eps olarak yine bulamadim.
  11. I

HQ Fruits & Foods Images

rapidshare olsaydi super olurdu.yinede cok saol..
Yukarı Alt