Katre´ tarafından yazılan mesajlar

1. Katre´

Çanakkale kitap kapağı

Gercekten cok hos olmus :) ben kirmizi halinde daha cok beyendim.. tabi bu benim fikrim :) Emegine saglik ...
  2. Katre´

Fikrinize ihtiyacim var ..

Arkadaslarimla birlikte viyana universteleri icin bi dergi cikarcagiz.. daha önce böyle birsey icin hic kapak yapmamistim .. Dergimizin adi CAMPUS olacak .. acaba bana negibi logo sekileri kullanabilirim ??cok düsündüm ama bulamadim..gendelde önce elimde cizdigim icin ,hic örnek yok...
  3. Katre´

Cektigim Kareler :)

Hakan bey.. gercekten limon sekli cok hos duruyor.. bu konuda size cok tesekkürediyorum.. verdiginiz fikir icin :)
  4. Katre´

5. Katre´

Tesekkürederim , ben D300 Nikon kullaniyorum , ... =) henüz yeni yeni ögreniyorum ayarlarini... Buda yeni cektigim bi kare ..
  6. Katre´

Cok tesekkürederim :) susadim diyenler... fotografla yetinmesinler su icsinler.. biraz tam net almadi fotograf makinem.. elimden geldigi kadar .. :)
  7. Katre´

Rapliya (Albüm Kapağı)

Bende altakini cok hos buldum :)
  8. Katre´

Beybûn Cafe-Rest Broşür

Gercekten cok hos görüntüsü var.. özel durmus .. ellerinize saglik :)
  9. Katre´

Alpay Ekmek / Hasan GÜNER 3

Orginal olmus ,cok beyendim.. tebrikler .. emeginize sagilik... basarilar...:)
  10. Katre´

Beyenmeniz beni inanin cok mutlu etti :) tesekkür ederim ..
  11. Katre´

Suyun icinde limon degil ama .. limonun damlalari :)) Caninizmi cekti...:))
  12. Katre´

Güzel fikirleriniz icin tesekkürler, bunu gercekten deneyecegim.. =) .. herzaman fotograf cekmek isterim.. ama iste sinav dönemi.. vakite haliyle kisitli oluyor.. =)bencede limon görüntüsü daha hos duracaktir eminim.. bunu denemeliyim.. kamerami 2 hafta önce aldim.. daha yeni yani:))
  13. Katre´

Güzel Yorumlariniz icin Tesekkürler Hakan Bey , vaktim oldukca yenilerini cekecegim digerlerini silip yeni bi fotograf yükledim.. sayfayi yeni tandigim icin ,yanlis yere konu acmisim..kusura bakmayin =)
  14. Katre´

Arkadaslar Yorumlarinizi Bekliyorum.. http://www.flickr.com/photos/isik-nur/
  15. Katre´

Mesnevi Kitapevi logo

ilk gördügüm anda wow .. dedim .. harika .. emeginize saglik.. :)
Yukarı Alt