kubra28 tarafından yazılan mesajlar

  1. kubra28

    Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım

    güzel yalnız zaman kaybınız çok fazla bence de birde şey var photoshopta bunu direk birkaç komutla yapabiliyorsunuz. stencil adı altında.
  2. kubra28

    Aksyapı İnşaat Kartvizit

    elinize sağlık güzel olmuş ama nacizane fikrim olarak; kartın yarısı için kullandığınız logonuzu transparan yapıp,hem orjinal logoya hemde o kısıma gofre uygulamanız olabilirdi :) kolay gelsin.
  3. kubra28

    Bu alanda yeni olanlara tavsiyeler

    olayın özü corel draw,bunu bilmeniz hepsini bilmenizin toplamıdır,artık corel o kadar geliştiki diğer programlarda yaptığınız her işlemi corel'de yapabilmek mümkün. siz corele sarın :)
  4. kubra28

    Corel Draw X5 - X Y (Data Points) Taşıma ile ilgili Sorun - ACİLL

    x ve y ölçülerin hemen sağında bi kilit işareti olacak, o kilide tıklayıp kilidi açın olacak :)
  5. kubra28

    Bu efekt nasıl yapılır

    bunun cevabı çok uzun evet photoshop'ta yapılıyor. onun için sana youtube'ye ''photoshop'ta stencil'' yaz ve bakarak uygula. istediğin sonucu alacaksın :)
  6. kubra28

    Kurumsal Logo Çalışmaları

    iyi olmuşlar,tasarımına sağlık :)
  7. kubra28

    Ne tür müzik dinlersiniz?

    @Onur G. HİTİT peki ya rhcp? AC/CD? the beatles? fun? hypnogaja? simple plan? rolling stones? elevuite ? cevabın hayır mı ? tavsiye ederim o zaman :)
  8. kubra28

    Dergi Çalışmalarım.

    genel olarak tasarımların iyi ama daha elit fontlar kullanabilirsin. dafont.com dan mesela indirebilirsin. arial serilerinin biraz dışına çık. birde daha net fotoğraflar bul yada kaydederken pixelleriyle oyna biraz.
  9. kubra28

    Başım CMYK ile dertte yadım lütfen

    Bana sorcak olursanız bence renk butonundan mixeri seçin ordan renklendirin çalışmalarınızı ordakiler CMYK değerleri zaten ,sizde yanda sağda görceksiniz C: M: Y: K: şeklinde kodlar çıkıcak.bir şeyler almakla uğraşmayın. kolay gelsin :)
  10. kubra28

    Espas Açmaca

    evet boş zamanı değerlendirmek için iyi bir yermiş :)
Yukarı Alt