kübra555 tarafından yazılan mesajlar

  1. K

    Deneyimli Grafik Tasarımcı Ankara

    İlanım Geçerliliğini Yitiirmiştir. İlgilenenlere Teşekkür Ederim
  2. K

    Deneyimli Grafik Tasarımcı Ankara

    3 ay reklam firmasında 1 yılı aşkın da matbaa tecrübem var. Halen Çalışmaktayım. CorelDraw - Photoshop Kullanıyorum Şu an da İş Çıkışında Özel İleri Düzey Grafik ( Indesign - Illustratör ) Eğitimi Alıyorum. İlgilenenler için kubraozdgan@hotmail.com mail adresim...
  3. K

    Grafikerim İş arıyorum.Ankara

    Bugünden itibaren ilanın geçerliliği yoktur.
  4. K

    Yetiştirilmek üzere iş arıyorum

    Bu ilanım 10 ay öncesine aittir.9 ay bir matbaada çalıştım.Bu süre içerisinde kartvizit,fatura,tahsilat makbuzu,zarf vs. Broşür,el ilanı gibi çalışmalar yaptım.Çalıştığım sürenin deneyimli olmak adına yeterli olmadığına inanıyorum daha iyi yetişmek ve kendimi geliştirmek istiyorum.
  5. K

    Grafikerim İş arıyorum.Ankara

    Merhaba Özel bir eğitim kurumundan grafik tasarım eğitimi aldım. Bildiğim Programlar; Coreldraw,photoshop,frehand,ıllustrator Grafiker olarak 10 aydır bir matbaada çalışıyorum.10 ay içinde yaptığım çalışmalar; Fatura,Tahsilat Makbuzu,Sipariş Fişi vs. Kartvizit,zarf,antetli kağıt,el...
  6. K

    Yetiştirilmek üzere iş arıyorum ANKARA

    ilanım geçerliliğini yitirmiştir
  7. K

    Yetiştirilmek üzere iş arıyorum ANKARA

    Grafik Tasarım kursunu bitirdim.Eğitimini aldığım programlar Coreldrawcs3,Photoshopcs3,Frehand,Illustratörcs3 kendimi geliştirmek,yetiştirmek istiyorum.
  8. K

    Yetiştirilmek üzere iş arıyorum

    Grafik Tasarım kursunu bitirdim.Coreldrawcs3,photoshopcs3,ıllustratörcs3,frehand programlarını biliyorum.Kendimi geliştirmek,yetiştirmek istiyorum.
Yukarı Alt