LEVENT USLU tarafından yazılan mesajlar

1. LEVENT USLU

Corelde klavye sorunu

Eger frehaand devam etse ıdı ınanıyorumkı bunlar olabılırdı: Tek tusla ınternet sayfası;
  2. LEVENT USLU

Corelde klavye sorunu

Ustat evet ogrendıkce corelı begenıyorum fakat, photoshopun eger frehandd ı satın almasa ıdı su anda freehandd ın nasıl bır program oldugunu dusunmek ıstıyorum, acaba tek tusla web sayfası? Hazırladıgın sayfayı dırekt ınternet sayfasına cevırme aracı program olmadan? Mumkunmu? Bence mumkun...
  3. LEVENT USLU

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

arkadaslar iyi aksamlarr benim sorunum ilistratorda careleri veya herhangibir objeyi cm ve mm cinsinden buyutebilirmiyim; tamam bir dikdortgeni olculu yapabilmek icin once dikdortgeni secim ekrana bir kere tikliyoruz ve cikan iletisim kutusuna deger girebiliyoruz; fakat var olan objeyi...
  4. LEVENT USLU

Karikatürlerimi Nasıl Renklendirebilirim?

Photoshopa al , quıc selectıon tool u al ve boyamak ıstedıgın yerı sec, ve boya, tabı ılkın yapamıyacan terlıyecen fakat bıraz deneyım kazanıcan,ve sonunda yapıcan, sormak ıcın bırazda bılmek gerek, kurcala gerısını yıne yardımcı oluruz
  5. LEVENT USLU

Canakkale Gezisi Afisi

yokluklar ıcınde kazanılan bu zaferı anlatan ıkı genc askerı ve dıgerlerını sayenısde rahmetle anıyorum, fakat bu resim yerıne seyıt onbasının top mermisini tasıyan fotografını koysaydın dahamı ıyı olurdu? Guzel olmus elıne saglık
  6. LEVENT USLU

Corelde klavye sorunu

Arkadaslar ben dedıgım gıbı mecburıyetten ogrenıyom, fakat gercekten corelde ıs yapak zor, ben frehandı cok profesıonel kullanırdım eskıden sımdı corel zor gelıyor Tabıkı corel ınde artıları yok degıl var fakat ne bıleyı bana frehand daha cazıp gelıyor, freehandı ıyı bıldıgımdenmı acaba,
  7. LEVENT USLU

Corelde klavye sorunu

evet fakat yakınlastırmada degıl sadece, past ın sıde yanı ıcıne yapıstır komutu, copyala yapıstır komutu, ılk kullanmaya başladıgımda hata bende zannetım fakat araştırdıkca corelın eksılerı olarak goruyom,
  8. LEVENT USLU

corel de toolbox ve menü açıklamaları

Bılgısayarımda yuklu olan corelde colon aracını kullanıyorum ve dublıcate gıbı saga ve yukarı sectıgım nesnenın kolonunu cıkartıyor nereden ayarlayabılırım. şimsiden teiekkurler
  9. LEVENT USLU

Corelde klavye sorunu

Iyı gunlerr arkadaslar ben 10 yıldır belcıkada yasamaktaydım ve gerı dönus yaptım, gıtmeden önce freehand ve photoshop programlarını kullanıyordum, şu an ıtıbarıyle pıyasa corele dönmüs ve ögrenıyorum corelı. Benım sorunum, freehande dıyelımkı bır dekupe ıslemı yapıyorum cızım aletınden cıkmadan...
Yukarı Alt