logarita99 tarafından yazılan mesajlar

1. logarita99

1 buçuk yıl sonra... :)

Cok iyi gidiyorsun Serife... Cok güzel atmissin cizgileri bence. Saglam...... Cok begendim...
  2. logarita99

Crying Phillipine ( child )

Henüz tam olarak bitmedi ama hemen hemen... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  3. logarita99

Şener Şen...

Serife selam... Biraz yüzeysel kalmis gibi ama ben ilk görüste AV MEVSiMi nden oldugunu dahi anladim.. Demekki iyi.. Eline saglik.. Portre cizdikce elin yeni seyler kesfedecek ama genelde cok iyisin zaten sakin unutma olurmu.. Devam.....
  4. logarita99

Yeni Basladim...

Uploaded with ImageShack.us Bunuda böyle biraktim cok hatali oldu. Üsttekine basladim tekrardan. Uploaded with ImageShack.us
  5. logarita99

Bi tane daha...

Estafurullah, cok tesekkür ederim Serife.. Iltifat in icin cok tesekkür ederim. Büyük bir dikkatle calismalarini takip ediyorum.
  6. logarita99

jason momoa ve my princess ....

Selam üstad... Bence farkli kalemler kullan.. Yani calistigin kalem ile yine calis, birde daha yumusak bir kalem al onunlada koyu yerleri gecmeye calis ( bence )... ;) Eline saglik, her zamanki gibi.....
  7. logarita99

Bebek- Karakalem :)

Bravo Serife, müthis begendim.. Bravo.. !!
  8. logarita99

Ford MustanG 3D

Tesekkür ederim.. :)
  9. logarita99

3d gözlük.. :)

Cok tesekkür ederim.. :)
  10. logarita99

Bebiş karakalem :)

Cok hos olmus, müthis seyler cikacak senden ileride... Hissediyoru. Eline saglik.... ;)
  11. logarita99

jim caviezel sketch ....

Süper.... Cok iyi yakalamissin yine.. Ah birde su koyu cizgileri atsan, su anda bile olur aslinda..
  12. logarita99

angelina jolly and halle berry ...

Ne kadar cizersek o kadar iyi.. Calismak usta yapar.....Yani hic bir zaman ben oldum dememek lazim, öyle düsündügümüz anda bitmisiz demektir, hic yeterli görmeyip hep calismak lazim ( bence )...... Kolay gelsin.. Iyiki bu sanat var, hic SIKILMAYIZ yav... ;)
  13. logarita99

angelina jolly and halle berry ...

Harika harika... Cizgilerin hareketlerinin görünüsü cok güzel, kiviriyorsun bu isi yani..;)
  14. logarita99

Bi tane daha...

Biliyorum, benim tarzim zaten insan figürleri, özellikle bayan vücutlarini cizmek daha güzel, daha estetik oluyor cünkü. Bir kac calisma sonra basliyorum tekrar.. :)
  15. logarita99

Bi tane daha...

Cok tesekkür ederim..
Yukarı Alt