Maya34 tarafından yazılan mesajlar

1. Maya34

5 Yıl tecrübeli Grafik tasarımcıyım iş arıyorum

Güzel sanatlar Fakültesi öğrencisiyim. Üniversiteye başlamadan ve başladıktan sonra birçok ajansta çalıştım. Grafik tasarım sektöründe tecrübeliyim. Ayrıca çok kısa bir süre 3D stand tasarımın alanında da tecrübem var. İstanbulda ikamet ediyorum. Freelance iş arıyorum. Bildiğim programlar...
  2. Maya34

Yarım veya Tam gün istanbul da iş arıyorum

@promostar ilginiz için teşekkürler fakat çok uzak kalıyorsunuz..:)
  3. Maya34

@funido Merhaba Beşiktaşta oturuyorum, Beylerbeyi benim için uygundur mailinizi yazarsanız cv gönderim size. Gün olarak anlaşmamıza bağlı karşılıklı ben full time ve yarım gün çalışabilirim. Karşılıklı anlaşmaya bağlı. :) 4 yıllık baskı tecrübem var.
  4. Maya34

Merhaba CV ve Portfolyomu isteyenler özel mesaj atabilirler. Daha önce iş ilanı vermiştim fakat iptal etmiştim, okul işlerimden dolayı bu süre zarfında çalışamadım. Profesyonel derecede kullandığım programlar: Adobe Photoshop cs6 Adobe indesign cs6 Adobe illustrator cs6 Freehand...
  5. Maya34

İstanbul Avrupa Yakası İş Arıyorum

ilginiz için teşekkürler fakat Florya bana çok uzak kalıyor.;)
  6. Maya34

İstanbul Avrupa Yakası İş Arıyorum

Merhaba cv ve portfolyo isteyenler özel mesaj atabilirler. Profesyonel derecede kullandığım programlar: Adobe Photoshop cs6 Adobe indesign cs6 Adobe illustrator cs6 Freehand Corel Draw x6 Autodesk 3Ds max Macintosh kullanıyorum ama Pc bilgim de son derece yeterlidir. Yaklaşık 4...
Yukarı Alt