Buraya cevap yazan tüm arakdaşlara teşekkür ediyorum. Uzun zaman olmuş.Hemen hemen neredeyse bir yıl. ben geçenyıl benimle bu hayalimi paylaşacak bir arkadaş daha buldum. Onunla bitirme projesi olarak aldım bu konuyu. Devana tabanı üzerine bir oyun geliştirdik.Çok acemice. çok küçük bişi oldu...
@Fulyam
illlede grafiker aramıyorum.Tamam önemli bir grafiker eksiğim var orası doğru ama istemek de önemli.metinler olacak çeviriler olacak.hikaye olacak,savaşçıların kendi özellikleri her medeniyetin isimleri,özellikleri askerlerii,oynayan arkadaşları eğlendirmek biraz mutlu edebilmek açısına...
@danisman
içerik olarak orta çağ döneminde küçük köyler ile oyuna başlayacaksınız.3 farklı medeniyet olacak.ilk önceliğiniz kendi köycüğünüzü(minik köyünüzü) geliştirip diğer medeniyetlere saldırı ve yağmada bulunmak olacak.Kaba taslak bu biçimde olmasını istiyorum.Katılacak arkadaşlarında...
arkadaşlar ben pamukkale üniversitesi bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim.Bir hayalim var o da bir gün kendi oyunumu yapıp oynamak.Bunun için cesaretimi topladım ve birazda risk alarak bir proje aldım.browser tabanlı bir oyun geliştircem.Bunun için daha önce bir çalışmam oldu.Yanlız...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.