metoza tarafından yazılan mesajlar

1. M

Tecrübeli Freelance Grafiker / Antalya

İlan günceldir. @metoza
  2. M

PROGRAM / SEVİYE PHOTOSHOP / İLERİ SEVİYE COREL DRAW / İLERİ SEVİYE FREEHAND / İLERİ SEVİYE QUARKXPRESS / İLERİ SEVİYE INDESİGN / ORTA SEVİYE DREAMWEAVER / ORTA SEVİYE FLASH / ORTA SEVİYE SWISHMAX / İLERİ SEVİYE İŞ DENEYİMİ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ AJANS VE MATBAALARDA ÇALIŞTIM...
  3. M

ilan günceldir.
  4. M

PROGRAM / SEVİYE PHOTOSHOP / İLERİ SEVİYE COREL DRAW / İLERİ SEVİYE FREEHAND / İLERİ SEVİYE QUARKXPRESS / İLERİ SEVİYE INDESİGN / ORTA SEVİYE DREAMWEAVER / ORTA SEVİYE FLASH / ORTA SEVİYE SWISHMAX / İLERİ SEVİYE İŞ DENEYİMİ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ AJANS VE MATBAALARDA ÇALIŞTIM...
  5. M

Acil Grafiker Aranıyor - ANTALYA

gec olmusmudur bilmiyorum ama ilaninizla ilgileniyorum. iletisime gecmek isterseniz tel: 0531 302 04 53 mail: metoza@hotmail.com
  6. M

Freelance grafıker / antalya

PROGRAM / SEVİYE PHOTOSHOP / İLERİ SEVİYE COREL DRAW / İLERİ SEVİYE FREEHAND / İLERİ SEVİYE QUARKXPRESS / İLERİ SEVİYE DREAMWEAVER / ORTA SEVİYE FLASH / ORTA SEVİYE SWISHMAX / İLERİ SEVİYE İŞ DENEYİMİ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ AJANS VE MATBAALARDA ÇALIŞTIM. AYRICA HALKLA İLİŞKİLER VE...
Yukarı Alt