ms.dekore tarafından yazılan mesajlar

  1. ms.dekore

    Huzur Döner A5 El İlanı

    İlk görselde -"Salgamsuyu" değil "Şalgam Suyu" -"cococola" değil "Coca Cola" İkinci görselde -"Aile Boyo" değil "Aile Boyu" Fiyatla niteliği ayıran ":"lar kimi önceki kelimeye yakın kimi ortada kimi sonraki kelimeye yakın. Bunun dışında tasarım güzel. Herşey belirgin. Font uygun. Eline sağlık.
  2. ms.dekore

    Otomotiv Kartvizit Çalışması 2

    Desenler alakasız ama hoşuma gitti. Çok hoş bir hava katmış. Beğendim.
  3. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    Tabela bayram sonrasında yapılacak. Ben mekana pazartesi fikirleri sunacağım. Onlar bayramda seçecek, bayram sonrası yapımı başlayacak. Bu konuda seçileni, çıktığında da bizzat tabelayı yayınlarım :s8:
  4. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    Kontrol ettim, JK Abode.
  5. ms.dekore

    Tanıyabildiniz mi ? :) Çok Yakında !!!

    Niye bilmiyorum, belki bakışla duruş arasındaki absürtlükten Jim Carrey'e benzettim.
  6. ms.dekore

    Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

    Eski bir konuymuş, görülmeye değer. Yeniden hortlasın o yüzden :cool: Bu arada bunlar kurumsal kimlik tasarımı değil, sadece kartvizit tasarımı. Harika, ilham kaynağı tasarımlar.
  7. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    Bu daha açıklayıcı oldu, emeğin için çok teşekkür ediyorum. Aklımda :s8:
  8. ms.dekore

    360Istanbul için yaptığım reklam afişi

    Yazı tipi buna benzer ama birkaç farklı versiyonunu dene, biraz daha ince olmalı sanki. Renkleri çok güzel seçmişsin. Slogan çerçevesi keskin beyaz dikdörtgen fakat görsellerin çerçevesi yuvarlatılmış. Bütünlüğü bozuyor. İkisini de keskin yapmalısın bence. Sloganda "ve 00:" kısmını ince...
  9. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    Aslında algılayışında bir terslik yok. modbar olarak kullandığında db nin aynadaki yansımasını elde ediyorsun, bunu kaçıramam. Özellikle bunu insanın yüzüne şak diye çarpan bir font aradım bknz:görsel 1 ve 5 ;) Mod Bar, modbar diye keskin bir ayrım yok çünkü barın dediğim gibi kesin kuralları...
  10. ms.dekore

    Banner Reklam Çalışması

    Renk uyumu, fontlar, ebatlar.. Çok güzel olmuş bence. Ama inek-tencere durumu gerçekten tuhaf. İyi mi kötü mü bilemedim :rolleyes:
  11. ms.dekore

    Budak Oto Kurtarma Logo Çalışması

    Budak için kurumsalda kullanılacak bir font kullanmışsın, çok iyi. Ama oto kurtarma kısmında slogan fontu kullanmışsın. Font tipi uyumsuzluğu var. Birbirini tamamlayan ciddi bir font kullanmalısın. Oldukça şık bir logo, emeğine sağlık.
  12. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    İnce fontları salt kullandım, bar için ince fontlar uygun diye düşündüm. cowboy tipi? modern inceler? Hiçbirini mi beğenemedin? :rolleyes: Bir bar için daha uygun bir font var mı sence? Ne beğenilir, daha şık durur?
  13. ms.dekore

    altınyaylası text çalışmalarım

    Vedat Yavuzoğlu'nun çalışması on numara olmuş. Photoshopta bu çalışmaları yaparsan birkaç style ve birkaç font ile çok güzel text çalışmaları çıkarabilirsin ortaya fakat photoshop vektörel bir program değil. Bu yüzden yazılarını tam olarak istediğin ölçüde yapmalısın. İlerde yeniden...
  14. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    Ben bar ve mod için aynı aydınlatmayı düşünüyordum ama farklı kullanmak daha iyi bir fikir. Teşekkürler :s8:
  15. ms.dekore

    Isparta Mod Bar Tabela Çalışması

    Merhabalar :rolleyes: Isparta'nın renkli eğlence mekanlarından Mod Bar için tabela çalışması yapıyorum. Işıklı tabela olacak. Sahne arkası ve barın zemin katı için kullanılacak. Şimdilik önemli olan yazı tipinde karar kılınması. Mekan genelde öğrenci ağırlıklı, pop ağırlıklı, klasik orta...
Yukarı Alt