nba tarafından yazılan mesajlar

1. N

Bedava Web Sitesi Tasarımı! (Referans Amaçlı/Sadece Masraflar)

referanslarınız varsa yada yapmış oldugunuz tasarımları görmek isterim.
  2. N

MySQL ve PHP Bilen Freelancer

merhaba projen nedir ozel mesaj ile veya buraya yazarak detayları anlatırsan sevinirim.
  3. N

Uşakta Reklam Ekibi Kurmak Üzere!

işiniz ile ilgili detayları özel mesaj olarak atabilirmisiniz bana? ben pahalı çalışırım eğer size uygunsa web üzerine yardımcı olabiliirim. Saygılarımla
  4. N

Freelance Web tasarımı ve yazılımı

ben bunları buraya yazdım ilanımı okuyanlar ona göre basvursun diye
  5. N

3ds max & grafik ve web tasarım

bu kadar iyi özelliklerin varsa kariyer nette bir ilan görmüştüm o firmaya basvursanız daha iyi olur adı Arbelia bence firmanın ado hem webten hemde tr3d maxtan anlayan birini arıyor.
  6. N

valla ben sadece buradaki formlardan çok iletişime geçiyorlar fakat ben ucuz çalışmadığımı belirtmek için yazdım yorumumu basvuru yapacak firma veya kişi ona göre basvursun istiyorum. 100 tl ye logo 200 seo yapmam ben googledan biliyoruz bilgiye ne kadar deger verdiğini bu yuzden yazmak istedim...
  7. N

Merhabalar Artık konuşmaktan ve anlatmaktan sıkıldım ve yoruldum beni bu bırakmış oldugum ilanlar bulan her gun konustugum web ve grafik tasarımı yaptırmak isteyen (genelde web için) 50-60 kişiyle görüştükten sonra buraya yazmayı uygun gördüm. Günümüzde herkes tasarımcı ve herkes...
  8. N

merhaba herkese ben bursadan volkan, php, mysql ajax, seo (arama motoru optimizasyonu) gibi konularda oldukça deneyim sahibiyim.Freelance olarak sorunsuz bir şekilde işlerinizi yapabilirim. İstediğiniz düzeyde etkileşimli web siteleri tasarlayabilirim. özel mesaj ile benimle irtibata...
Yukarı Alt