neşe88 tarafından yazılan mesajlar

1. neşe88

Referans için

Merhaba; Grafikerlikte yeniyim referans için çok uygun fiyatlarda logo,kartvizik,kurumsal kimlik,dargi vb.alanlarda çalışmalar yapabilirim. İyi derecede Photoshop, Indesıng, Illustratör biliyorum.Karşılıklı yardımlaşa bileceğimiz kişilerden mail bekliyorum...
  2. neşe88

Referans için

portfoylarımda yaptığım birkaç çalışmam var....
  3. neşe88

Referans için

Merhaba; Grafikerlikte yeniyim referans için çok uygun fiyatlarda logo,kartvizik,kurumsal kimlik,dargi vb.alanlarda çalışmalar yapabilirim. İyi derecede Photoshop, Indesıng, Illustratör biliyorum.Karşılıklı yardımlaşa bileceğimiz kişilerden mail bekliyorum :) mail:n.isildak88@gmail.com
  4. neşe88

Freelancer olarak iş arıyorum..

Merhaba arkadaşlar; Freelancer olarak dergi, katalog, kurumsal kimlik, kartvizit, kitap için dizgi, web arayüzü, banner vb. çalışmalar için tasarımlar ve ufak yatdımlar yapabilirim. İyi derecede Photoshop, Indesıng, Illustratör biliyorum.Kendisine ve karşısındaki kişiye saygısı olan insanlar...
  5. neşe88

Freelancer olarak iş arıyorum..

Merhaba arkadaşlar; Freelancer olarak dergi, katalog, kurumsal kimlik, kartvizit, kitap için dizgi, web arayüzü, banner vb. çalışmalar için tasarımlar ve ufak yatdımlar yapabilirim. İyi derecede Photoshop, Indesıng, Illustratör biliyorum.Kendisine ve karşısındaki kişiye saygısı olan insanlar...
  6. neşe88

Logo Yaptırılacak

n.isildak88@gmail.com
  7. neşe88

Psd + xHtml- Web Sitesi

Psd Tasarımlarınızı Css + Xhtml ye aktarılır. Web Tasarımı Yapılır. Logo Tasarımı yapılır. Web sitenize uygun yönetim paneli yaptırmak için ne bekliyorsunuz. Hizmetini verdiğimiz Programlama dilleri. (xHTML, PHP, Mysql, CSS, Jquery, Ajax, Javascript, Web 2.0 gibi son teknolojik alt...
Yukarı Alt