Nuri YILDIZ tarafından yazılan mesajlar

1. N

Web Tasarımcı ve Geliştiricisiyim.

İlanım hala günceldir.Freelance yada bi kuruma bağlı olarak çalışabilirim.İletişime geçmek isteyenler mesaj atabilirler.WEb istemde iletişim bilgilerimde mevcuttur.
  2. N

Web Tasarımcı ve Geliştiricisiyim.

Nuri YILDIZ// Web Designer & Developer Fotograf çekimi ve masaüstü yayıncılıktan web grafikleri hazırlamaya ve içerik yönetim sistemi bulunan ve ilişkisel veri tabanlı dinamik web siteleri yapmaya kadar bir çok alanda hizmet verebilirim. Kayseride ikamet etmekteyim. Porfolyömü incelemek...
  3. N

Logo istek endsis

Bana arkadadaşlar endsis logosunun çizmi lazım yardım olan arkdaşlara şimdiden teşşekkürler...
  4. N

Pırlanta resimleri(istek)

Sxh.hu ya baktım ama istediğim tarzda bulamadım dostum...
  5. N

Pırlanta resimleri(istek)

Arkadaşlar elinizde pırlanta resimleri varmı acil istek yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
  6. N

logo istekleriniz

@Sait SANCAK Dostum indirdiğimde 0 bytlık bi dosya çıktı yeniden düzenleyebilirmisin.Emeğin için teşekkürler...
  7. N

logo istekleriniz

Bana bu logonun vektörel hali lazım arkadaşlar veya logonun fontu yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  8. N

Fema Otogaz logosu

Arkadaşlar acilen fema otogazının vektörel çizimi yada yüksek çözünürlüklü logosu lazım yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler....
Yukarı Alt