nurullahh tarafından yazılan mesajlar

1. N

Arman Pazarlama Logosu

Eleştirileriniz doğrultusunda birkaç deneme yaptım. Yazı fontunu değiştirdim, pazarlama yazısını ikisinde kaldırdım, birinde de gri yaptım. Çerçeve ve renkle ilgili kararsızım. Çerçevesiz sanki çok çıplak duruyor gibi geldi. Çerçeveyle ilgili ne önerirsiniz? Genel olarak son yaptıklarımı...
  2. N

Arman Pazarlama Logosu

Eleştiriye kesinlikle açığım. Aslında firma çok da kurumsal sayılmaz. Normal bir beyaz eşya bayii. Öğretici eleştiri yaparsanız daha çok memnun olurum.
  3. N

Arman Pazarlama Logosu

Birkaç deneme daha yaptım. Pazarlamada güleryüzlülüğün önemli bir unsur olacağını düşünerek gülümsemeyi biraz daha belirgin hale getirdim. Renk olarak da vestel ve ipek mobilyanın renkleri üzerinde çalıştım.
  4. N

Beyaz Eşya Bayi Logoları

Yaşar Bey çok teşekkür ederim. Ancak, istediğim beyaz eşya bayilerinin logosuydu. Bayi için logo hazırlamam istendi. Fikir almak açısından diğer bayilerin logolarına gözatmak istedim. Beyaz eşya bayi için logo çalışması yapmış olan varsa veya elinde olan varsa ekleyebilirse diye yazmıştım. Bu...
  5. N

Beyaz Eşya Bayi Logoları

Yok hayır. Görüp fikir alabilmek açısından soruyorum.
  6. N

Arman Pazarlama Logosu

Merhaba Arkadaşlar, Vestel ve İpek Halı başta olmak üzere 7-8 markanın bayisi olan bir şirket için logo hazırlamaya çalıştım. Şirket, aile dostumuzun. Az çok photoshop kullanmayı biliyorum diye bana sipariş edildi. Muhtemelen bu sunduğumu da kabul edecektir. Sizce bunun uygunluk oranı nedir?
  7. N

Beyaz Eşya Bayi Logoları

Elinde beyaz eşya bayi logoları olan varsa paylaşabilir mi?
Yukarı Alt