occw tarafından yazılan mesajlar

  1. O

    Grafiker Anadolu Yakası 20 yıllık Firmamıza Aranıyor

    Merhabalar. Şirketinizin ünvanı nedir, yada sizinle ilgili bilgi alabileceğim bir web siteniz varmı? Bu arada ben beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir grafikerim ve 10 yılı aşkın tecrübem var. CV mi ve portfolyomu göndermeden önce hakkınızda bilgi alabilirsem çok sevinirim, iyi...
  2. O

    Saraçoğulları kutu tasarımı

    Elinize sağlık, güzel çalışmışsınız. Yalnız şekerleme yada adını bilemediğim ortada duran ürünlerin en sağ tarafındakinde, yansıma hatası var. Düz ve yere basan bir nesnenin yansıması o şekilde olmaz. O şekilde bir yansıma için ürünün ön sağ tarafının yere basması ve arka tarafının havada olması...
  3. O

    Etiket Tasarımı

    E-mailine dönüş alan varmı?. Arkadaşlar kimse üstüne alınmasın ama bazı ilanlar gerçekten sahte duruyor. Ne ilanla ilgili dönüş yapan var ne herhangi bir bilgi veren !
  4. O

    12 Yıllık Deneyimi Olan Grafiker İş Arıyor

    Kendi işimi kurmaya karar verdim
  5. O

    Freelance Grafiker arıyoruz

    Tecrübesiz arkadaşlar cv yollamasın, niyetiniz para kazanmaksa başvurun gibi emir kipi içeren cümleler kuracağınıza, size başvuruda bulunan tecrübeli arkadaşlara zahmet edip dönüş yapın ! :bann:
  6. O

    Freelancee grafiker aranıyor

    İletişimi nasıl kurmayı planlıyorsunuz? Mail yok telefon numarası yok, nasıl ulaşıcaz size? occw@hotmail.com.tr mail adresim, İlgilenirseniz görüşürüz.
  7. O

    12 Yıllık Deneyimi Olan Grafiker İş Arıyor

    @orcunbayrak Mesajınızı gün içerisinde nette olmadığımdan dolayı şimdi görebildim. Cevabı mesaj olarak yolladım size. İyi çalışmalar.
Yukarı Alt