Ömer YILDIZ

Duvar Haber kaynağı Gönderiler Hakkında

  • Merhaba

    Hesabımın ve bugüne kadar oluşturduğum tüm içeriğin (albüm, yorum, yeni konu vb.) silinmesini talep ediyorum. Nedense üyelik ayarlarında bunu yapabileceğimiz bir bağlantı bulunmuyor. Ya da kendi oluşturduğum albümü kendim silemiyorum . Lütfen ilgilenirseniz sevinirim.
    Merhaba,
    Meb'in internetinden photoshop derslerindeki ders anlatımlarınızdaki fotoğraflar görünmüyor. Nedeni ne olabilir acaba ?
    Ömer YILDIZ
    Ömer YILDIZ
    Merhaba, görsellerin barındığı sunucu (photobucket.com) meb tarafından yasaklanmış olabilir, en kısa sürede görselleri kendi sunucumuza alacağız.
    H
    Handan Altıngövde
    tamam. teşekkür ederim.
    Merhaba, forumda açmış olduğum konu başlıklarının ve tasarımlarımın silinmesini istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Ömer YILDIZ
    Ömer YILDIZ
    Merhaba, konu ve mesajların silinmesi söz konusu değil.
    Merhaba ; ( İmzam sorun olmaz sanırım kurallara aykırı ise kaldırırım.)
    Ben 18 yaşındayım lise son gidiyorum ve gittiğim meslek lisesi bir grafik üzerine vs. değil fakat kendimi bu meslekden başka bir meslekde göremiyorum :) bana üni. konusunda öneri ve yardımcı olabilen arkadaşlarım varsa öm vs. gelebilirmi ..
    Ömer YILDIZ
    Ömer YILDIZ
    Sormak istediklerinizi forumda uygun konu başlıkları altında konular açarak sorarsanız , Hem siz yardım almış olursunuz, hemde aynı veya benzer konularda yardıma ihtiyacı olan üyelerimizde yardım almış olurlar.
    Firma Olarak İş Veren İlanı Yapamıyorum Bu Konuda Ne Yapmalıyım İlan Bırakmak İstiyorum.. Ajans Sahibiyim.. Bilreks Bilişim Matbaa Reklam Çanakkale 02862124466
    Merhaba lise 3 öğrencisiyim ist/bayrampaşada okuyorum staj yeri bakıyorum reklam ajansı buralara yakın bildiğiniz ajanslar var mı ?
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt