orangelessons tarafından yazılan mesajlar

  1. orangelessons

    Dergi Kapağı (Music Box)

    @augenblicke Bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım, doğal olarakda bütün indirdiğim fontlar gitti. Bulursam aynısını, sana atarım.
  2. orangelessons

    Dergi Kapağı (Music Box)

    Önerileriniz için teşekkür ederim.
  3. orangelessons

    Zeytinli Konser Afişi (Yorumlarınız?)

    Zeytinli Rock Festivali 2008 için yapmış olduğum ve rock-metal internet sitelerinde dolaşan afişim.
  4. orangelessons

    130 tane Türkçe yazı karakteri

    @exorcims www. asla koymayın, yanarsınız ahaha. :D
  5. orangelessons

    Yine bir Kartvizit Çalışmam (yorum için)

    Demirbaş inşaat yazı fontu ile aşağıdaki yazı fontları çok saçma durmuş :) hiç bir uyumluk yok. Keşke demirbaş inşaat kısımlarınıda aynı yapsaydın. Diğer görsellik yerler güzel. @eron Buyur yap ;)
  6. orangelessons

    Board ve Menu

    Bunun için eleştrimi bekliyorsun? Bence çok beklersin. Müthiş olmuş, ellerine sağlık.
  7. orangelessons

    Afiş

    @satrol__ Mesajın altında '' alıntıdır '' diye bir şey var ;)
  8. orangelessons

    kartvizit çalişmam

    Bence ilk önce yazı font style'lerini değişmelisin. Kartvizitler için ideal olan bir yazı fontu vardı, o aklımda değil şimdi, olsaydı yazardım. Tahoma kullan daha iyi derim. Çünkü hakikatten çok kötü göstermiş bu yazı tipi. Yandaki görüntüde neon gibi bir durum yaratmış :) ve de çok kapalı bir...
  9. orangelessons

    Dergi kapağı yapmak?

    Freehand'de de yapabilirsin. Ancak photoshopda da bazı efektler verebilirsin. Unutma, freehand'de bir efetk yapamazsın. Ancak çizersin, o da tam güzel olmaz. @gladya Bu arada gladya'ya katıldığımı söylemişmiydim? :o
  10. orangelessons

    KİTAP KAPAĞI tasarımı

    Cool olmuş hocam aeh. Keşke o sallama yaptığın yazıyı düzgün bir font'da yapsaydın, daha hoş olurdu o kısım. O bandrolü sen mi yaptın? Arka renk tonu sade siyah olmuş, ben olsam siyahın altına farklı bir şeyler düşünürdüm. Saydamlaştırma olayını kullanırdım. Ellerine sağlık.
  11. orangelessons

    gemim :)

    Efsunlu_kizz, bizi Taylanda götürsene sitece :) Çok hoş olmuş, ellerine sağlık. Gradint'i çok iyi kullanmışsın, koyu mavi yerine daha değişik renk olsaydı. Çünkü denizde mavi renk =/ Sanıyorum ki smudge'yide kullanmışsın? Çok harika olmuş vallahi.
  12. orangelessons

    araç çalışması

    Aracın ön tarafında ki renklerde keşke, giydirdiğin renklere uyumlu renkler olsaydı. Bunun yanında küçük ot bitkileride koyabilirdin? Mesela yeşil rengi çok koyu renkte yapmayabilirdin, açık yeşil rengi yapardın, o rengin üzerine küçük ot bitkileri koyabilirdin ;)
  13. orangelessons

    amatör bi çalışmam..

    Bu arabayı senin çizdiğine inanmıyorum :) Oradaki kadını çizmen olayı falanda yok gibi. Photoshopdan almış, kadını lasso tool ile kesip arabının yanına koymuş olabilirsin diye düşünüyorum :) Umarım yanılıyorumdur. neyse.
  14. orangelessons

    temel tasarım ilkeleri

    Çok teşekkürler.
Yukarı Alt