ozkanozmen34 tarafından yazılan mesajlar

1. O

EXIF bilgilerini Hakkında.

@Erkal ÇOŞKUN işime yaradı teşekkür ederim bilgilendirme için.
  2. O

@Aslı SAYILIR Maalesef olmadı sadece lens bilgileri var o bölümde, teşekkür ederim yardımınız için.
  3. O

Arkadaşlar merhaba, DSLR bir makinada çekilmiş bir fotoğrafın Exıf bilgilerini değiştirmem gerekiyor, photoshopta yapılabiliyormuş bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Örnek: Untitled by ozkanozmen34, on Flickr
  4. O

Text Effeckt Nato

Güzel olmuş fakat mouse imlecini gösterme şansın varmı videoyu izleyen arkadaşlarda nasıl yaptığını öğrenmiş olur bir nevi ders gibi ;)
  5. O

Abandoned street zombie - photoshop cs5 speed art

Elinize sağlık soldaki araç hariç herşey güzel bence :)
  6. O

Eiffel Blasting Photoshop CS5 - Video

Elinize sağlık güzel bir çalışma
  7. O

Photoshopta renk düzenleme bakar mısınız?

Merhabalar, Çalışmanız çok güzel bu özelliğe hangi menü içerisinde ulaşabilirim biraz detay verme şansınız varmı acaba.
  8. O

resimde yazı

@kenas Eline sağlık çok güzel olmuş :s8:
  9. O

Dreamstation showreel

Boney M Gotta Go Home - Oceans Of Fantasy
  10. O

lütfen yardım

Metin bey merhaba, Ozkanozmen34@hotmail.com adresine bir tane örnek gönderirmisiniz yardımcı olmaya çalışacağım
  11. O

resimde yazı

üstteki iki resmi temizledim fakat alttaki resmi temizleyemedim :)
  12. O

resimde yazı

Beyaz bölümleri silmek kolay fakat resmin üzerine denk gelen yazıları sildiğinde resimde silinecek tekrardan çizmen gerekebilir
  13. O

Bu Efekt Nasıl Yapılıyor?

@Ersan BAYCAN Teşekkürler :s8:
  14. O

Font,Brush,Effect,File Formats Nasıl Yüklenir?

Aslında brush ve effectleri nereden temin edebiliriz bunlarda arada yazılsaydı güzel olurdu :)
  15. O

Photoshop'ta RAM hatası ?

Dostum merhaba, Photoshop ayarlarına gir orada ram kullanım miktarlarını ayarlayabildiğin yer var bendede aynısı oluyordu oradan düzelttim, şuan menüyü hatırlayamadığım için yardımcı olamıyorum eğer bulamazsan özelden mesaj at photoshoptan bakar cevap atarım iyi günler dilerim
Yukarı Alt