percepire tarafından yazılan mesajlar

1. P

Photoshop acil !

Teşekkür Ederim ama istediğim tam olarak bu değildi...
  2. P

Photoshop acil !

Herkese Merhaba, Photoshopta çalışılmış 48 sayfalık (48 ayrı layer) dosyanın içindeki bütün jpg fotoğrafları aynı anda bilgisayarımda bir klasöre çıkartmak istiyorum.Photoshopta böyle bir uygulama varmıdır. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Umarım anlatabilmişimdir.İyi Forumlar
  3. P

Cs5 bozmadan küçültme

Ama istediğim bu değildi.Yani o kombinasyonlar olmuyor.Resmi, o kısayollarla seçili hale getirdikten sonra,köşelerden değilde yanlardan küçültüp büyüttüğümüzde bozulma olmuyordu.Umarım anlatabilmişimdir.
  4. P

Cs5 bozmadan küçültme

Teşekkürler Yaşar bey...
  5. P

Cs5 bozmadan küçültme

Herkese merhaba, Photoshop CS5'te yeni bir özellik vardı.Bir resmi yanlardan tutup küçültünce bozulmuyordu.Bir tür transform aracıydı.Kısayollarını hatırlayan arkadaşlar varsa,yardımcı olmasını rica ediyorum.Teşekkürler
  6. P

logo çalışması

Aşağıda verdiğim linkteki çalışma kendi çalışmamdırçDaha önce bir inşaat firmasının başlatmış olduğu logo yarışmasında 1. Seçilmiştir.. Logo Çalışması
  7. P

Mega Emlak Broşür

Teşekkürler yorumlarınız için...
  8. P

Oto manipülasyon

3. çalışmada serçenin sunroof (açılır tavan) 'u koymayı unutmuşşun heralde :)
  9. P

aquilone giyim

Fena değil.. Bu yarışmayı bir yerden hatırlıyorum sanki :)
  10. P

Örnek Logo Çalışmalarım [Bakmaya Değer]

gayet hoş çalışmalar...
  11. P

Logo Çalışması Vandizayn

D ve İ harfleri belli olmadığı için , kediyi yazılardan ayrı bir yere yerleştirebilirsin !
  12. P

monopol inşaat

Font seçimi çok iyi, renkler çok hoş.. Tebrik ederim !
  13. P

Sena Kozmetik - Kurumsal Kimlik

Gayet hoş bir çalışma.. Tebrik ederim !
  14. P

Bu ilanı gördün mü?

Senaryo çok iyi :)
  15. P

Yaptıklarım... (Lütfen Yorum)

Gayet hoş görünüyor hepsi ...
Yukarı Alt