petit tarafından yazılan mesajlar

1. P

25 TL'ye logo, 100 TL'ye logo+kurumsal kimlik (3 parça)

adam 299 liraya web sitesi yapıyor ilan vermiş bu sitede dönüyor bana niye bu kadar taktınız anlamadım 149 liraya katalog yapıyor adam yaw niye bişey demiyosunuz yazık değil mi emeklere yoksa bu reklamdan kazancı mı var birilerinin ? bilmem anlatabildim mi size gelip 750 liraya logo yaptıran...
  2. P

@Fatih Coşkun Altında bu cümlelerle bu kadar yorumla hiç birşey olmaz zaten pek de özgürlük sayılmaz misal bir bakkal camına karşıda bakkal ekmeği 25 kuruşa satıyor emeğine yazık yazar mı ? ben bu forumu yanlış anlamışım moderatörmüşsünüz kapatın hocam şu konuyu insanı germekten başka bi işe...
  3. P

@Burak Güzey anlaştık hocam sen "gül" yeter ki
  4. P

buraya yorum yazan herkes saat başı 15 euro kazanıyorsa panik yapmaya gerek yoktur baba parasıyla yaşayan ya da ajans sahibi arkadaşlar size dokunuyorsa nasıl kapatılıyor bu bilmiyorum ama site yöneticilerine söyleyin kapatsın ne diyim ki. rebel arkadaşım Türkiyede tasarımdan para kazanan...
  5. P

Freelance iş yaptırmak isteyen herkes benimle leyapolat@gmail.com adresinden iletişime geçebilir. Uygun fiyatlara her türlü grafik tasarım..
Yukarı Alt