prof_cadi tarafından yazılan mesajlar

1. P

Tasarım ve tasarımcı...

Çok hoş bir yazı olmuş.. Teşekkürler fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için.. :)
  2. P

Macromedia Freehand Mx Gorsel Egitim Seti

1. partta bir sorunmu var? bir kaç kez denedim ama indikten sonra kaynak okunamadı diyor.
  3. P

Sizce Ne Yapılmalı ? Yada Neler Yapılmamalı ?

Sıkılmadan , büyük bir zevkle okudum yazdıklarınızı gerçekten çok teşekkür ediyorum bu yararlı bilgiller için.. Kafamdaki bazı soru işaretleri gitti :) photoshop 'un yanında birde vektörel bir tasarım programı öğrenmeyi düşünüyordum zaten (Corel Draw vs.). ve gerçektende '' Hayatın sırrını...
  4. P

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

part 2 de bir sorun var sanırım klasöre çıkarırken hata veriyor.
  5. P

Tavsiyeleriniz için teşekkürler :))
  6. P

Öncelikle herkese iyi günler. Ben Lise 3.Sınıf Web Tasarım Ve Programlama öğrencisiyim. Bu işin en başından beri hep tasarım yönüm ağır basmış ve photoshopun belli bi derecesine kendi çabalarımla gelmiş bi öğrenciyim. :) Şu an okuldada fireworks programını görüyoruz. Benim amacım photoshop'umu...
  7. P

Yetiştirilmek üzere ajansımıza stajyer grafiker aranıyor.

Merhaba Web Tasarım ve Programlama Bölümü Lise 3 öğrencisiyim. Bu yıl Tasarım programları görücez. Ama ben kendimi geliştirme çabasında olduğumdan Phoshop biliyorum az da olsa. İletişim bilgilerinizi alabilirmiyim ?
Yukarı Alt