Q DESIGN tarafından yazılan mesajlar

  1. Q

    Vektör istek?

    Allah Razi olsun Kardesim,istedigin cukolata olsuN cuvalla getiririm puan isi nereden yapiliyor bi bakayim puanda veririm aga büyüksüN,..görüsmek üzere,bilgilerin icin de tekrar tesekkürler,..
  2. Q

    Vektör istek?

    cevabin icin sagolasin kardes,baska secenek yoktu sanirim o yüzden yard.grafiker sectim aslinda haklisin bu kouda fazla bilgiye sahip degilim ve zamanda cok kisitli oldugu icin siparisleri yetistiremedim buradn yardim istedim fikrin icin cok sagolasin yinede cizimide yaparsan yarin kesime...
  3. Q

    Vektör istek?

    selam arkadaslar bana bu iki resmin vektöreli lazim folyo kesimi icin eps cdr formatlarinda,yardimlariniz icin tesekkürler,..
  4. Q

    COrelde otomatik cizdirme varmidir?

    @Aslı SAYILIR Cok tesekkürederim tekrar,isvicreden selamlar,..
  5. Q

    COrelde otomatik cizdirme varmidir?

    Yok böyle bisey,asli hanim minnettarim size,büyüksünüz,ALLAH Razi olsuN,haklisiniz ayni zamanda otomatik konusunda,utandim gercekten,tekrar tesekkürler,bizimde sizin icin yapabilecegimiz birsey olursa emrinize amadeyiz efendim saygilaR,..
  6. Q

    COrelde otomatik cizdirme varmidir?

    @Aslı SAYILIR Evt asli hanim isimsiz bos tugrada olabilir isili olursa isimler degistirilebilir bicimde birlestirme islemiyapilmadan cizilsede olur ama isimsiz kismi cok gerekli gercekten cizilebilirse beni buyuk bir töhmetten kurtarmis olursunuz tesekkurediyorum.otomatik cizim yapilma...
  7. Q

    COrelde otomatik cizdirme varmidir?

    yüklendimi bilmiyorum arkadaslar,görsel bu mesela,..cizizimini yapmak istiyorum otomatik yapilabilirmi,
  8. Q

    HZ.Alinin silüetinin cizim formati lazim kilci ayni zamanda,bulabilirmiyim?

    selam arkadaslar Bana acil HZ.alinin Silüetinin ve kilicinin cizim formati eps cdr formatlari lazim ,cizebilirmiyiz yada resim göndersem,bilgisi olan arkadaslar lütfen yardimci olursaniz cok sevinirim,..tesekkürler,..
  9. Q

    COrelde otomatik cizdirme varmidir?

    selam arkadaslar ben yeni yeni corel kullaniyorum bir cok kisi resim gönderiyor bunun silüetini istiyor yada bir resim formatindaki cizimi cizmem gerekiyor bana püf noktalarini anlatirmisiniz,cok tesekküredyiorum ALLAH razi olsun,..
  10. Q

    Kız Kulesi Sultanahmet Camii Boğaz Köprüsü Vektörel

    Buse hanim linki yenilermisiniz,EROR veriyor,indirim mevcut degil hatasi veriyor,saygilar,elinizde varsa degisik kiz kulesi vektörleri lütfen onlarida koyarmisiniz,..
  11. Q

    [ARI] Bismillahirahmanirahim vektor, bi bakarmisiniz

    Arkadaslar banada lazim bu eserin vektöreli cdr.eps ai formatinda olabilr,linkini eklermisiniz,cok tesekkürederim saygilar,..
  12. Q

    İstanbul Silüetleri Vektörel

    Tesekkürler harıka görünüyorlar,..
  13. Q

    Corel DRAW ‘da Tasarımı Yapıp, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Bir Kaç İpucu

    murat hocam bu cok degerli bilgiler icin cok tesekkürler,sanirim bu yazdiklariniz digital baski islemini yaparken dikkat edilecek hususlardı, tesekkürler,..saygilar
  14. Q

    corelde semazen (mevlana) vektör

    Harikasiniz,elinize yüreginize sagliK,..
Yukarı Alt