Raskolnikov tarafından yazılan mesajlar

  1. R

    Kitap kapağı tasarımı..

    Fotograf çekiyorum ama işin hiç photosop tarafıyla uğraşmadım. flass , 3d max 2 , photosop cs 6 kitaplarımı artık okumanın vakti geldi galiba. yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
  2. R

    Kitap kapağı tasarımı..

    teşekkür ederim. Dediğiniz tüm programları inceledim.Duyduğum kitaplarını alıp okuduğum bildiğim şeyler. En kolay tasarımı freehand ile yapabileceğim söylenince onu yükledim. Kitap şuan için basılmayacak.Ama teşvik amaçlı yapmak istiyorum. Arkadaşımın kullandığı bir görsel var.Ben biraz...
  3. R

    Kitap kapağı tasarımı..

    freehand ile pek anlaşamadık. Daha doğrusu ya benim kafamdaki tasarım yada programla haşır neşir olamayışım nedeniyle olabilir. İnternet üzerinden kullanabileceğim bir site varmıdır acaba.
  4. R

    Kitap kapağı tasarımı..

    teşekkür ederim aslı hanım. Freehand programı kurdum. Sorduğum soruya sizler tarafından cvb beklerken araştırmaya yapmaya devam etmiş bulundum. Şimdi kullanımıyla alakalı bölümlerde vakit geçirmeye başladım. çok saolun.
  5. R

    Kitap kapağı tasarımı..

    Merhaba ; ben kitap kapağı tasarımı yapmak istiyorum. Şiir ve ufak dörtlükler yazan bir arkadaşıma süpriz olarak. sabit başlıklar altında iki makale okudum. Ama hangi programlar kullanılır internet üzerinden kullanabileceğim bir program varmıdır. Nerden indirebilirim. Bununla ilgili...
Yukarı Alt