red_angel tarafından yazılan mesajlar

1. R

Logo Tasarım

valla üstad ben hem öğrenmek hemde kendim birşeyleryapmak istiyorum. bu dükkanı açarken kimseden destek almadım... hep kendi emeğim. herşeyde kendi emeğim olsun istiyorum. bu yüzden başkasına yaptırma gereği duymadım. burada fikir alışverişi yapıp birşeyler çıkarmak benim için daha iyi...
  2. R

Logo Tasarım

bu arada :) sadece dürüm olmayacak elbette.. hani tamam dürüm diye niyetlendik ama. yanında ek yiyeceklerde olucak. çatal bıçakla yenen :)
  3. R

Logo Tasarım

:) teşekkür ederim o maskot evet arkadaşlar hazır smileylerden kullandım pek bilgim yok elimden geleni yapmaya çalışıyorum. fikirleriniz düşüncelerini ziçin teşekkür ederim. peki böyle dürüm şeklini nasıl yapabilirim :) hani basit yolla anlatabilirmisiniz.
  4. R

Logo Tasarım

Merhaba Arkadaşlar gün içerisinde yardımınızı istemiştim. logoyu şu şekilde hazırladım. fikir ve düşünceleriniz önerilernizi alabilirmiyim?
  5. R

Logo Fikir yardım

İlginiz için teşekkür ederim. deneyeceğim
  6. R

Logo Fikir yardım

Merhabalar biz bir dürümcü açacağız. bnunla ilgili bir logo yapacağım kendim. bana uygun bir font söyleyebilirmisiniz? sade bir çalışma yapmak istiyorum. hani sadece yazı şeklinde ufak tefek süslemeler ile. isim : fi&de olarak yapıcam bunu hangi karakaterde sade bir şekilde göze hoş gelecek...
Yukarı Alt