Reyhan Aksel tarafından yazılan mesajlar

1. R

Dergide staj

Merhaba, Onceden ben bir konu acmistim, ama Istanbulda staj hayatinin nasil yogun oldugunu duyduktan sonra bu isi bosverdim. Ama tekrardan denemek istiyorum Istanbulda staj gormeyi. Kendimi ilk onc tanitiyim. Hollandada 3 senedir grafiker bolumunde okuyan bir ogrenciyim, 21 yasindayim ve...
  2. R

stajyerler

Cok tesekkur ederim anlattiginiz icin. Ama bir dergide staj gormek istersem, mumkun mu yani? Ya da oyle bir sirketlerde ilgilenmiyorlar mi? Yani aramadan once boyle seyleri bilmem gerek, yoksa aramam icin geregi kalmaz. Ve bu sorumlarima acik acik cevap verirseniz, cok sevinirim. Tesekkur...
  3. R

stajyerler

Kusura bakmayin Istanbulda staj gormek nasil oluyor, demek istedim . Iyi mi, degil mi anlamda.. Istanbulda 6 ay staj gormek icin bunlar bana onemli cunku.
  4. R

stajyerler

Istanbulda stajyer olarak nasil? Yorumlarinizi beklerim
  5. R

Hollandadan Istanbulda staj gormek isteyen ogrenci

Size bir sorum var Tabiiki Istanbulda staj yapmak istedigim icin bir kac tanidiklarima bu konuda soru sormaya ihtiyac gordum . Is verenler, stajyerler icin zaman olmadigini ve ilgi vermediklerini duymustum. Bunlar dogru mu? Cevabinizi beklerim Reyhan Aksel.
  6. R

Hollandadan Istanbulda staj gormek isteyen ogrenci

Hollandadan, grafiker ogrenciyim 3 senem oluyor ve 6 ay staj gormem lazim, bunu da Istanbulda yapmayi dusunuyorum Dergilerde, Reklam Ajanslarda veya baska Grafikerler icin staj yer varsa, duymak isterim Adobe paketin her programini kullaniyorum, ama en onemlisi bana Photoshop, Indesign ve...
  7. R

Stajyer Grafiker - istanbul avrupa yakası

Merhaba, ben Hollandadan ogrenci grafiker bolumunde okuyorum, 3 sene oluyor 6 ay staj gormek zorundayim, ve bunu istanbulda yapmak istiyorum Mac' la calisiyorum, ve Adobe'in her programinla. Genelde Photoshopla, Indesignla ve Illustratorla . Reyhan.
  8. R

Stajyer Grafiker - İstanbul

Merhaba, ben Holladadan bir ogrenci 6 ay Istanbulda staj gormek istiyorum, grafiker bolumunde okuyorum Mac'la calisiyorum, ve Adobe paketinden her programinla ugrasiyorum ama genelde Indesign, Photoshop ve Illustratorla .. Reyhan.
Yukarı Alt