ronahi DENIZ tarafından yazılan mesajlar

1. R

CorelDraw X4 Service Pack 1 yayınlandı

tesekkur ederim ama birsey sormak istiyorum ben bir fark goremedim bueklentinin ozelligi nedir biraz daha genis anlatabilir misiniz selamlar
  2. R

CorelDraw X4 Service Pack 1 yayınlandı

tesekkur ederim de bu surumun degisikligi nedir ben pek fark goremedim biraz acaraniz senvinirim selamlar
  3. R

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

merhaba arkadaşlar corelde çalışıp kaydediyorum kapatınca hafıza hata veriyor diyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi çalışmalar
  4. R

teşekür ederim daha denemedim ama deneyince sonucu yine sizinle paylaşacağım ilginiz ve yardımlarınız için teşekürler iyi çalışmalar
  5. R

@Ersan BAYCAN merhaba bende corelX4 kullanıyorum font yüklemede aynı sorunu bende yaşıyorum bu konuda biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz font navigator programını nerde bulablirim birkaç yöntem denedim programı kaldırıp tekrar kurmak gibi ama yüklediğim fontlar aktif olmadı birde bu...
  6. R

ayni rengin farkli tonlarini uygulamak istedigim bir cizim var ve cok fazla nesnesi olan bir cizim bunu tektek yapmanin disinda pratik ve kolay yolu yok mu yardimci olursaniz sevinirim
  7. R

Photoshop Dersleri Serisi İndir Öğren

tesekkurler acabildim nihayet guzel bir paylasim
  8. R

zaten Rar olarak indirildi fakat acmak isteyince parola soruyor
  9. R

konular acilmiyor neden parola soruyor acaba bilen var mi
Yukarı Alt