sahnurtedarik tarafından yazılan mesajlar

1. S

Stajyer Grafiker

bayan grafiker arıyoruz bayrampaşadaki ofisimize ilgilnirseniz arayınız sahnurtedarik@hotmail.com 0212 501 56 46.47 nur çevik
  2. S

grafikerim iş arıyorum

bayrampaşadaki ofisimize kart etiket tasarımı yapabilecek acilll grafikere ihtiyacımız var bizi arayınız.0212 501 56 46.47 sahnurtedarik@hotmail.com nur çevik
  3. S

matbaa deneyimli grafiker

bayrampaşadaki ofisimize grafiker arıyoruz bizi arayınız 0212 501 56 46 sahnurtedarik@hotmail.com nur çevik
  4. S

Grafikerlik işi arıyorum %64 raporum bulunuyor

bayrampaşadaki ofisimize grafiker arıyoruz ilgilenirseniz arayınız sahnurtedarik@hotmail.com 0212 501 56 46 NUr cevik
  5. S

grafikerim iş arıyorum

merhaba işyerimiz bayrampaşada bayan arkadaşlar ile çalışıyoruz sizi tanımak isterim tekstil etiketleri tasarlayacak arkadaşa ihtiyacımız var telefonunuzu iletirseniz görüşebiliriz.sahnurtedarik@hotmail.com nur çevik
  6. S

Stajyer Grafiker

yerimiz bayrampaşa da çok zor işimiz yok kart etiket tasarımı istiyoruz yanlız bayan arkadaş arıyoruz belirtmemişsiniz sahnurtedarik@hotmail.com adresine mailinizi bekliyorum. iyi çalışmalar
  7. S

Yetiştirilmek Üzere Yardımcı Grafiker

sahnurtedarik@hotmail.com bayrampaşadaki reklam ofisimize grafiker arıyoruz bizi arayınız 0212 501 56 46.47 nur çevik
  8. S

corel draw biliyorum

merhaba birsen hn. bayrampaşadaki ofisimze tekstil etiketleri tasarımları yapablecek arkadaş arıyoruz görüşmek istiyorum gerekirse yarım gün çalışabilir acil işlerimizi evinizdede devam ettirebilirsiniz nur çevik 0212 501 56 46.47 sahnurtedarik@hotmail.com
  9. S

Stajyer veya Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

merhaba cinsiyetinizi belirtmemişsiniz biz bayrampaşadaki reklam ofisimize bayan grafiker arıyoruz istemiş olduğumuz tekstil etiketleri tasarımı sizinle görüşmek isteriz. nur çevik 0212 501 56 46.47 sahnurtedarik@hotmail.com nur çevik
  10. S

Grafiker / Yardımcı Grafiker - İstanbul Avrupa

merhaba biz bayrampaşadaki reklam şirketimize bayan grafiker arıyoruz bize ulaşabilrsiniz görüşmek isteriz 0212 501 56 46.47 sahnurtedarik@hotmail.com nur çevik
  11. S

Yetiştirilmek üzere grafik ve web tasarım

merhaba duygu hn bayrampaşadaki ofisimiz için tekstil etiketi tasarımları yapabilecek arkadaş arıyoruz bizimle çalışabilirsin. sahnurtedarik @hotmail.com 0212 501 56 46 47 nur çevik
  12. S

Yetiştirilmek üzere, yardımcı, tam zamanlı grafik tasarımcı olarak iş arıyorum.

merhaba pınar hn. bayrampaşadaki reklam matbaa şirketime grafiker arıyorum tekstil etiketleri yapıyoruz 3 bayan arkadaş olarak çalışıyoruz sizin içinde uygun olur ise görüşmek isterim Nur Çevik 0212.501 56 46.47 sahnurtedarik@hotmail.com görüşmek üzere..
  13. S

yetiştirilmek üzere calışabilicegim bir iş arıyorum cok acil!

merhaba bayrampaşadaki reklam şirketime grafiker arıyorum sizinle görüşmek isterim mail adresim sahnurtedarik@hotmail.com nur çevik 0212. 501 56 46_47
Yukarı Alt