samett86 tarafından yazılan mesajlar

1. S

(Yardım )resimdeki su parçalarını nasıl yapabilirim

ben photoshop üzerine çalışmaya çalışıyorumda genelde ders halinde konularda photoshop u tam anlayamadım yeterince çok zor isede yapamam gibi geliyo tşk ederim ilginiz için.
  2. S

(Yardım )resimdeki su parçalarını nasıl yapabilirim

Uploaded with ImageShack.us
  3. S

Street Fighter Esin Kompozisyonu

bu ders in anlatımı enrde acaba ben bulamadım ma yardımcı olabilirmisiniz.
  4. S

Büyülü GÖZLER (312 adet 97 mb) {Photoshop Çalışmaları}

tşk ederimmm ama bir saatir error hatası veriyordu .şimdi bunları photosop ta nasıl kulanıcz die sorsam bide ayıp olurmu.
  5. S

ilk defa indirme yapmıyoruz bende gördüm konunun başındaki link i ama tıklayınca sonraki aşaamda eroro çıkıyor kontrol etmeden link saglam dediniz galiba
  6. S

link gitmiş galiba yardımcı olurmusunuz bu çalışmayı indirebilmem için tşkler.
  7. S

Yardım Electrifying Energy Beams

ordan bulamadıgım için zaten yazmıştım ama :)
  8. S

Yardım Electrifying Energy Beams

bu koldaki olayı bi türlü çözemedim çok derslere baktım ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
  9. S

(Bursa) photoshop biliyorum yetiştirilmek üzere iş arıyorum

çok tşk ederim ilgilendiginiz için başvuruyu yaptım ama açıklama eklenicek bir yeri yoktu o yüzden ekleyemedim.umarım hayırlısı olur.
  10. S

(Bursa) photoshop biliyorum yetiştirilmek üzere iş arıyorum

mrb ben bursadan samet askerden yeni geldim photoshop biliyorum ama herhangi bi kurs almadım kendi imkanlarım ile ögrendim bilirsiniz tuning siteleri için filan ugraşırken ögrendim ilgilenirsneiz sevinirim. samett86@hotmail.com
Yukarı Alt