SERFA REKLAM

Serfa Reklam’ın temelleri 1986 yılında atıldı. Sağladığı müşteri memnuniyeti ve etkin hizmet anlayışı ile sektörün öncü firmalarından olmanın gururunu yaşıyor. Serfa Reklam Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla çalışmanın yanı sıra, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, bankalar, sigorta şirketleri, oto galeri, havaalanları, oteller, toplu taşımacılık, fast food zincirleri, restoranlar ve okulların da olduğu çeşitli sektörlere geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.

Büyük bir hızla gelişen ve geliştikçe karmaşıklaşan büyük kentlerde iletişim teknolojilerinin tüm olanaklarını kullanarak daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyor. Azalan iletişim mecralarını optimal kullanmak gerekiyor. Bu nedenle iyi fiyat ve kalite önem kazanıyor. Serfa Reklam araştırma geliştirme faaliyetleriyle güçlendirdiği ürün yelpazesiyle müşterilerine bu anlamda etkili ve güçlü bir destek veriyor.

Indoor ve Outdoor reklamcılıkta, Lazer ve Pleksi Kesim işlerinizde gücü yanınızda hissetmek istiyorsanız Serfa Reklam profesyonel ekibi ile Türkiye’nin her yerinde 7/24 hizmeti ile her an yanınızda.
Gender
Male

Ödüller

  1. 1

    İlk Mesajını Gönderdin

    Herhangi bir yere, bir mesaj yazdığın zaman bu ödülü alırsın.
Yukarı Alt