Servet Açıkgöz tarafından yazılan mesajlar

  1. Servet Açıkgöz

    Web Arayüz

    Uzunca Zamandan Sonra Web Sayfası tasarlamaya çalıştım . Gerçekten bu işe uzak kalınca ne kadar eksildiğimi hissettim . Sizlerden ricam Sayfada renk tonlamaları uzaktan bakınca bana sıkıntılı gibi geliyor . İçerik verilmediği için Sadece grafik kullanıldı header kısmındaki büyük fotoğrafın...
  2. Servet Açıkgöz

    Logo Çalışması

    Umarım konuyu bu sefer doğru yere açıyorum . 1 yıl önce yapmış olduğum bir çalışma . Aslında sadelikten yanayım ama bu logo müşterinin isteği ile ( illa bayraklar olacak ) demesi üzerine böyle bir şey çıktı ortaya. eleştirilerinizi bekliyorum :)
  3. Servet Açıkgöz

    Çalışmalarım

    Gayet Güzeller yeteneklisin oldukça başarılar.
  4. Servet Açıkgöz

    Logo Çalışması

    Yorumlarınız için Teşekkür ediyorum . Font ve slogan aslında özensiz yapılmıştı çünkü yarım saat içinde teslim ettiğim bir çalıışma bende hiçbir oynama yapmadan sizlerin görüşüne sundum yinede başka işler yaparken dikkat etmem gereken şeyler kulağıma küpe olacak saygılar.
  5. Servet Açıkgöz

    fotograf temalı serbest tasarımım

    Gayet güzel çalışma elinize sağlık.
  6. Servet Açıkgöz

    Logo Çalışması

    Bir Alışveriş sitesi için yapmış olduğum Logo çalışması Adobe İllustrator ve Photoshop Cs5 Kullanılmıştır Yorumlarınız benim için değerlidir .
  7. Servet Açıkgöz

    Grafik-Tasarımcı aranıyor, İstanbul Avrupa Yakası

    Süpermen lazım arkadaşlara :) Bu arada sitelerini inceledim Psikiyatri ve Beyin Bilimleri olarak geçiyor Normal böyle bir ilan :D
  8. Servet Açıkgöz

    Logo ve kartvizit tasarımı yapabilecek nitelikli profesyonel aranmaktadır.

    Eğer ilgileniyorsanız mail adresim birderece@hotmail.com Kurumsal çalışmlarımıda size sunabilirim . ( Danışman ) isimli üyenin mesajını son anda gördüm . Hayırlı olsun arkadasım :)
  9. Servet Açıkgöz

    GK Ajans.

    Pana Film konusunda haklı ilk aklıma gelen
  10. Servet Açıkgöz

    Kitap Kağağı Tasarımı

    eleştirleriniz için tesekkürler
  11. Servet Açıkgöz

    Manipülasyon

    Böyle birşey denedim eksikliğini gördüğüm şey aslından sağ üst köşeden ısık efekti birde etrafa yıldızlar falanda eklenebilirdi önce kendini eleştireyim :) ama uygulamada bazı sorunlar oldu o nedenle böyle gönderdim ..
  12. Servet Açıkgöz

    DoLunay çaLışmam..

    ufuk çizgisine dikkat ettim oldukça keskin duruyor buda ayışığının cok net olması gerekir diye düşünüyorum yanılıyorsam düzeltin . ışık gölge olayına dikkat ederseniz daha iyisini yapabilirsiniz bence.
  13. Servet Açıkgöz

    bunlarda benden ( manipilasyon )

    eleştirileriniz için tesekkür ederim ..
  14. Servet Açıkgöz

    Istanbul(Avrupa) Web Tasarimci Araniyor...

    Part time arayüz tasarımcısı olarak sizinle calısabilirim . Düşünürseniz yaptıgım işleri katalog halinde size gönderebilirim ..
  15. Servet Açıkgöz

    bunlarda benden ( manipilasyon )

    Hocamız yaptırmıstı o zamandan beri saklarım:)
Yukarı Alt