Ses99 tarafından yazılan mesajlar

1. Ses99

bi takvim yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

@h@t_ice https://www.grafikerler.org/illustrator-video-dersler/16235-illustratorde-takvim-calismasi-yapimi-videolu-anlatim.html bence derslere baksan çok güzel dersler var :grafikerler:
  2. Ses99

3d Grafikerler.org Logo çalışması

Çok güzel olmuş tebrik ederim
  3. Ses99

bi takvim yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

İllustrator derslerine bak bulabilirsin :)
  4. Ses99

İlk çalışmam

Logo yapmaya çalıştım, burda bi derse bakarak yaptım. Aslında kötü olmuş ama yapa yapa öğreneceğiz
  5. Ses99

İlk çalışmam

Sizce nasıl
  6. Ses99

Illustratorde Hız Göstergesi çizimi [videolu anlatım]

Teşekkürler allah razı olsun, çok güzel oldu..
  7. Ses99

Logo tasarımı ve grafik tasarımı yapmak

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için, inşallah yaptığım logoları bu konudan altından paylaşacam yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim allahın izniyle, iyi günler
  8. Ses99

Tamam freehand ile başlıyacam corel draw, illustrator filan dediğiniz şekilde gidecem :) ama ilk iş ücretsiz ders veren siteleri bulmak, cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler Allah razı olsun, konuyuda yönetici arkadaşlar uygun yere taşıyabilir bu kadar cevap yeterli olur bence
  9. Ses99

Corel Draw başka program kullanacağızmı başka başlıyalı 2 gün oldu valla kusura bakmayın hiç bişey bilmiyomda ileride bu mesleği yapmak istiyorum
  10. Ses99

Arkadaşlar ben daha yeni logo ve grafik tasarımına başladım AAA logo ile logo yapıyorum, photoshop kullanıyom bide, ama logolar hazır logo olduğu için kendim yapmak istiyorum bunu hangi program ile yapabilirim, konu yanlış yerde galiba lütfen taşınsın foruma yeni üye oldığım için en yakın yere...
Yukarı Alt