@h@t_ice
https://www.grafikerler.org/illustrator-video-dersler/16235-illustratorde-takvim-calismasi-yapimi-videolu-anlatim.html bence derslere baksan çok güzel dersler var :grafikerler:
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için, inşallah yaptığım logoları bu konudan altından paylaşacam yorumlarınızı ve görüşlerinizi almak isterim allahın izniyle, iyi günler
Tamam freehand ile başlıyacam corel draw, illustrator filan dediğiniz şekilde gidecem :) ama ilk iş ücretsiz ders veren siteleri bulmak, cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler Allah razı olsun, konuyuda yönetici arkadaşlar uygun yere taşıyabilir bu kadar cevap yeterli olur bence
Arkadaşlar ben daha yeni logo ve grafik tasarımına başladım AAA logo ile logo yapıyorum, photoshop kullanıyom bide, ama logolar hazır logo olduğu için kendim yapmak istiyorum bunu hangi program ile yapabilirim, konu yanlış yerde galiba lütfen taşınsın foruma yeni üye oldığım için en yakın yere...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.