seyit karakus tarafından yazılan mesajlar

1. seyit karakus

6 Adımda Film Afiş Tasarımı

yaptigim film afisi icin yorumlarinizi bekliyorum :) https://www.grafikerler.org/galeri/albums/empire-rising-from-the-ashes-fake-poster-for-fake-movie-film-afisi.794/
  2. seyit karakus

Empire rising from the ashes - movie poster - film afisi

Empire Rising From The Ashes - movie poster - film afisi boyle bir film yok tamamen kafadan sallayarak hazirladigim bi calisma :) yorumlarinizi bekliyorum
  3. seyit karakus

Grafik Tasarimci - ajans arıyorum - İstanbul

Şehir: İstanbul Aranan Şehir: İstanbul Cinsiyet: Bay Program/Seviye: internet sayfamda bi cok calismalarim vardir ordan seviyemi ve ne yapabildiklerimi gorebilirsiniz Adobe InDesign - iyi Adobe Photoshop - Cok iyi Adobe Illustrator - iyi Adobe After Effect başlangıç Final Cut pro...
  4. seyit karakus

artwork

altta bir link ekledim benim yaptigim resim var ve kullandigim resimlerin original halleri altinda :) ordan anlarsiniz neler yaptigimi ... bundan sonra yaptigim resimlerin videolarini cektim onlari en yakin zamanda yayinlayacagim :)
  5. seyit karakus

artwork

ha yok orayida ben bilerek karaladim ... tum yazilari ilerde cikacak resimlerle gostercem :)
  6. seyit karakus

artwork

paint mi ? butun resimi photoshop'ile yaptim... askerlerin uzerinde kar varmis gibi yapmak istedim ama pek gercekci olmadi malesef ^^
  7. seyit karakus

artwork

artwork / - TURAN SAVAS ORDUSU - 2013 - 3 Moon : The Strike Force - tamamen bana ayit bir tasarim ..... sizce nasil olmu$ ? 2013 - 3 moon - the strike force - Hébergement d'image - Casimages
  8. seyit karakus

Artwork - THE WAR - turan #20.01.2013

100% bana ayit bir tasarim ..... sizce nasil olmu$ ?
  9. seyit karakus

Logo, Afis, ve video tasarimi - Empire - Imparatorluk

tesekkurler :) resimlerin buyuk boyutlarini ekliyorum eger indirmek isteyen olursa :)
  10. seyit karakus

Logo, Afis, ve video tasarimi - Empire - Imparatorluk

Logo, Afis, ve video tasarimi - Empire - Imparatorluk EMPIRE - FRAGMAN - 2013 Empire - Trailer Official - Coming in 2013 - [/URL][/IMG] EMPIRE - 29.05.2013
  11. seyit karakus

Car Crash - Hot Pursuit - afis - Wall Paper

alt tarafta bulunan resimler orjinaller.. ustteki benim yaptigim montaj ... :)
  12. seyit karakus

Car Crash - Hot Pursuit - afis - Wall Paper

Nasıl olmuş ? Umarım beğenirsiniz :)) resimi indirmek isteyenler icin => http://www.hostingpics.net/viewer.php?id=996090affichefilm2012actionghetto01.jpg
  13. seyit karakus

Bir Osmanlı Hatırası - 2013 - Kenan Imirzalioglu - Özen Film -

Bir Osmanlı Hatırası - 2013 nasil olmus ? :)
Yukarı Alt