Sezgin AKTAŞ

Kısa açıklama
hatada yaparım doğruda... severimde sevilerimde üzerim de üzülürüm de işte ben buyum... bu yüzden mutluyum kendimi, hatalarımı, duygularımı, gelmişimi, geçmişimi seviyorum... hatalarımdan gocunmuyorum doğruları öğreniyorum... geçmişi siliyorum sadece ama sadece bugüne bakıyorum ve de geleceğime tecrübe ediniyorum hatalarımdan ders alıyorum hayatı tanıyorum güvenmemeyi öğreniyorum... hatalar insanlar içindir... insan hata yapmadan doğruyu bulamaz... geçmiş: adı üstünde geçmiş beni bugünümle kalbimle ve de kalbiyle değerlendirecek insanlara şans veriyorum... arkamdan konuşanlar: sizin için ancak konuşulacak konu olurum. beni yargılayanlar: devam edin edin ki kendi hatalarınızı örtün bakalım ne yanlışımı bulabileceksiniz. silinmeyi hakkedenler: merak etmeyin silinmediniz yeriniz kalbimde hep hazır bana bir tecrübe olarak en güzel yerde silinmemek üzere kazındınız. benle uğraşanlar: sizde aynen devam ne kadar önemli ne kadar değerli olduğumu bir kez daha hissettiriyorsunuz bana. sonuç mu: sonuç bu hayat benim gele nede gidene de eyvallahım var gelmişe de geçmişe de saygım kimsenin hayatı beni ilgilendirmez benimki de kimseyi bunun için yaşanılan her şeye yaşatan herkese teşekkür ederim...
Website
http://www.diamondkervan.org/
Yukarı Alt