Sinan Koca tarafından yazılan mesajlar

1. S

Corel de taş kalıbı ve lazer kesim le ilgili herşey

@ayhancaa Linki yenilermisin kardeş
  2. S

CorelDRAW 'da Taş dizimi sandığınız kadar zor değil !

merhaba bu makro için orjinal corel mi gerekiyor arkadaşım?
  3. S

@ayhancaa kardeş çok teşekkürler..yalnız o programı da paylaşsan ne güzel olurdu.trial ini indirdim ama kayıt için lisans istiyor:(
  4. S

1001 bedava font sitesi

http://www.1001freefonts.com
  5. S

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

slm arkadaslar..x4 ümde sorun oluştu.nesneyi seçip mausla sağa sola yukarı aşağı filan kaydırırken taşırken nesne çoğalıyor.nerden düzeltebilirim..
  6. S

arkadaşlar..corel de lazer kesim için çizim yaparken önce resmi veya deseni import edip daha sonra 3point curve ile etrafını çizerek şekli çıkartıyorum.bu yöntem doğrumudur daha pratik yöntemi varmı? ayrıca daha önceki corelimin lapanması sorunum bu çizimi yaparken oluyor yalnızca.örneğin bi...
  7. S

corel de lazer kesim için çizim yaparken önce resmi veya deseni import edip daha sonra 3point curve ile etrafını çizerek şekli çıkartıyorum.bu yöntem doğrumudur daha pratik yöntemi varmı?
  8. S

Arkadaşlar sizde benm gibi bu sektördeyseniz tüm sorun ve paylaşımlarımızı yapalım..şimdiden teşekkürler..
  9. S

x4 te plt formatı sorunu

arkadaşm plt ye çeviriken çıkan export sayfasında advantage ye tıklayıp sağdaki 3 kutucuktan en üst ve en alttakini işaretledikten sonra sol altta curve resu..... yazan yerde ki değere 0,0 yazıp yanındakindende mm yi seçip ok.liosun.daha sonraki plt çevrimlerinde diğerleri kayıtlı kalacak...
  10. S

Lazer kesim için

Arkadaşlar deri sektöründe lazer kesim işleme aşındırma gibi alanlarda kullanabileceğimiz desenlerde paylaşabilirmiyiz.şimdiden teşekkürler..
  11. S

x3 le olduğu gibi x4 lede başım dertte:( daha bikaç milim çizemeden kapanıyor yaaw yokmu derdime bi çare arkadaşlaarr lütfen bi yardım ben pc mi kırmadan.:(
  12. S

@Emine Şahin teşekkür ederim şimdi gördüm:)
  13. S

arkdşlar font indirdim x4 e nasıl eklicem acaba??
Yukarı Alt